نویسنده = جواد پوررضا | ||
تعداد مقالات: 26 | ||
1 | اﻓﺰودن ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
عبدالله احمدی چلچه؛ جواد پوررضا؛ نصرالله ولی؛ فرشید خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.67 K) | ||
2 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﻤﺎق در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علی محمدی؛ جواد پوررضا؛ نبی اله خون میرزایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.08 K) | ||
3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
امیر سلطانی آلکوئی؛ صادق خواجه؛ جواد پوررضا؛ مصطفی فغانی؛ فرشید خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.84 K) | ||
4 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎ آﮔﻮﻧﯿﺴﺘﻬﺎی راﮐﺘﻮﭘﺎﻣﯿﻦ و ﺗﺮﺑﻮﺗﺎﻟﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮنی جوجه های گوشتی | |
محمد مهاجر؛ فرشید خیری؛ جواد پوررضا؛ محمد ﻋﻠﯽ ﺟﻼﻟﯽ ﺣﺎﺟﯽ آﺑﺎدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.17 K) | ||
5 | اﺛﺮ ﭘﻮدر ﺳﻤﺎق و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در دوره ی رﺷﺪ | |
محمدرضا کلانتری؛ نصراله ولی؛ جواد پوررضا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.33 K) | ||
6 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯿﻬﺎی ﻫﯿﺴﺘﻮﭘﺎﺗﻮﻟﻮژِی ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺨﺎﻃﯽ اﯾﻠﺌﻮم روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صادق خواجه؛ امیر سلطانی؛ جواد پوررضا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.59 K) | ||
7 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﺖ ﺑﻪ آردی در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محسن قاسمی نژاد؛ جواد پوررضا؛ فرشید خیری؛ عباسعلی قیضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.61 K) | ||
8 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮو ﻓﻠﻮر روده ی ﮐﻮر و ﺗﺎﻧﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ی ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻮرﮔﻮم در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ذرت | |
محمدرضا عبادی؛ جواد پوررضا؛ محمدعلی ادریس؛ حمیدرضا رحمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.29 K) | ||
9 | بررسی امکان استفاده از کنجاله پسته وحشی در تغذیه جوجه های گوشتی | |
سحر پارسا نسب؛ فرشاد زمانی؛ جواد پوررضا؛ مصطفی فغانی؛ حسن جهانبازی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB) | ||
10 | تاثیر سطوح مختلف پروتئین و اسید های آمینه گوگرد دار بر عملکرد مرغ های مادر بالغ | |
علی پیشنمازی؛ جواد پوررضا؛ عبدالحسین سمیع | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB) | ||
11 | تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی | |
حسین جانمحمدی؛ حسن نصیری مقدم؛ جواد پوررضا؛ محسن دانش مسگران؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
12 | اثرات روی-متونین، بتائین و محدودیت غذائی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی | |
حسین حمیدی؛ حمیدرضا رحمانی؛ جواد پوررضا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB) | ||
13 | اثر روش اندازه گیری و رقم بر انرژی قابل سوخت و ساز برخی ارقام جو در جوجه های گوشتی | |
عباسعلی قیصری؛ امیرحسین پورآباده؛ جواد پوررضا؛ رامین بهادران؛ امیر همایون وفایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB) | ||
14 | مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم حقیقی اسید های آمینه پودر گوشت و استخوان در طیور | |
حسین جانمحمدی؛ حسین نصیری مقدم؛ جواد پوررضا؛ محسن دانش مسگران؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.25 K) | ||
15 | ارزیابی سه نوع جاذب مایکوتوکسین در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
حسن نظری زاده؛ جواد پوررضا؛ جواد امینی؛ مجتبی یاری؛ فرزاد هاشم زاده؛ مهدی میرزایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.01 K) | ||
16 | اثرات سطوح مختلف امگا- 3 در دوره های زمانی متفاوت بر فراسنجه های خونی و عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ماده | |
نیما غیاثی نژاد؛ فرشید خیری؛ جواد پوررضا؛ جواد نصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.79 K) | ||
17 | اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین | |
غلامرضا زابلی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ جواد پوررضا؛ مهران مهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.32 K) | ||
18 | ارزیابی کارایی فورمایسین وعصاره قارچ کومبوچا به عنوان جاذب مایکوتوکسین بر اثرات سوء آفلاتوکسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
جواد پوررضا؛ حسن نظری زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.14 K) | ||
19 | مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro. | |
رضا علی پور فیل آبادی؛ جواد پوررضا؛ فرشاد زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.72 K) | ||
20 | اثر پودر سماق و پروبیوتیک بر عملکرد بلدرچین ژاپنی در دوره ی رشد | |
محمدرضا کلانتری؛ نصراله ولی؛ جواد پوررضا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.55 K) | ||
21 | تاثیر جایگزینی مالت جو به جای ذرت بر ویژگیهای هیستوپاتولوژی بافت مخاطی ایلئوم روده باریک در جوجه های گوشتی | |
صادق خواجه؛ جواد پوررضا؛ امیر سلطانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.22 K) | ||
22 | تاثیر سطوح مختلف ترتونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی | |
عبدالله احمدی چلچه؛ جواد پوررضا؛ نصرالله ولی زاده؛ فرشید خبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.44 K) | ||
23 | تاثیر میکروفلور روده ی کور و تانن بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه ی ارقام مختلف سورگوم در مقایسه با ذرت | |
محمدرضا عبادی؛ جواد پوررضا؛ محمدعلی ادریس؛ حمیدرضا رحمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K) | ||
24 | تاثیر سطوح مختلف ترئونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر | |
عبدالله احمدی چلچه؛ جواد پوررضا؛ نصرالله ولی؛ فرشید خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.03 K) | ||
25 | اثر سطوح مختلف پودر سماق در جیره غذایی بر عملکرد و روده جوجه های گوشتی | |
علی محمدی؛ جواد پوررضا؛ نبی الله خون میرزایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.79 K) |