نویسنده = مﻬﯿﺎر رﺣﯿﻤﯽ | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻشه جوجه های گوشتی | |
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری؛ مﻬﯿﺎر رﺣﯿﻤﯽ؛ منصور رﺿﺎﯾﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (504.26 K) |
نویسنده = مﻬﯿﺎر رﺣﯿﻤﯽ | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻشه جوجه های گوشتی | |
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری؛ مﻬﯿﺎر رﺣﯿﻤﯽ؛ منصور رﺿﺎﯾﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (504.26 K) |