نویسنده = محمد حسین شهیر | ||
تعداد مقالات: 17 | ||
1 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی | |
محمد حسین شهیر؛ سعید قاسمی؛ امید افسریان؛ وحید غلامی؛ عباس برین؛ مهدی قهرمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.46 K) | ||
2 | بررسی مصرف جیره آردی و پلت بر شاخص تولید واحدهای جوجه های گوشتی استان بوشهر | |
مصطفی پور حمزه؛ مرادپاشا اسکندری نسب؛ حیدر قلی زاده؛ محمد حسین شهیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (806.01 K) | ||
3 | شناسایی عوامل موثر بر تولید و ارزیابی بهره وری آنها درواحدهای تخمگذار استان تهران | |
حسن خانکی؛ قادر دشتی؛ محمد حسین شهیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313 K) | ||
4 | ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺼﺮف ﻏﺬای ﭘﻠﺖ و آردی ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻋﻤﻠﮑﺮد واﺣﺪ ﻫﺎی ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮم ﺑﺎ ﺷﺎﺧﺺ EPEF (ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﻮردی اﺳﺘﺎن ﺑﻮﺷﻬﺮ) | |
مصطفی پور حمزه ای؛ مراد پاشا اسکندری نسب؛ حیدر قلی زاده؛ محمد حسین شهیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (980.66 K) | ||
5 | اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد، میزان کلسترول زرده ی تخممرغ و فراسنجه های ایمنی خون مرغ های تخمگذار | |
شهرام فرج اله زاده سالاری؛ علیرضا صفامهر؛ محمد حسین شهیر؛ صابر خدائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199 K) | ||
6 | اثر سطح انرژی قابل متابولیسم، پروتئین خام و لیزین جیره بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی | |
غلامرضا امیر صادقی؛ محمد حسین شهیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.06 K) | ||
7 | تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد | |
عباس حسین پور؛ محمد حسین شهیر؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.93 K) | ||
8 | اثرات تغذیه مرطوب در جیره های بر پایه ذرت، گندم یا جو بر عملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی | |
مهدی برقعی؛ محمد حسین شهیر؛ حمید امانلو؛ سعید موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.44 K) | ||
9 | عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و بهره وری آنها (مطالعه موردی استان زنجان) | |
محمد ایزدی؛ قادر دشتی؛ محمد حسین شهیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.21 K) | ||
10 | اثر ژنوتیپ و اندازه تخم مرغ بر تبادل گازهای تنفسی و تولید حرارت در مرحله جوجه کشی | |
محمد حسین شهیر؛ م.ح و چوالیباگ، آ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (944.79 K) | ||
11 | ارتباط کارایی تکنیکی و اندازه واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان زنجان | |
قادر دشتی؛ محمد حسین شهیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.46 K) | ||
12 | بررسی اثر سطوح مختلف لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بر ایمنی و فراسنجه های خونی بوقلمون های نر گوشتی در دوره آغازین | |
افشین حیدری نیا؛ محمد حسین شهیر؛ حمیدرضا طاهری؛ عبدالله حسینی؛ محمدحسین نعمتی؛ هادی کاظمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.11 K) | ||
13 | کاهش سطح پروتئین جیره بوقلمون های نر گوشتی با استفاده از آنزیم پروتئاز | |
رضا رحیمی؛ محمد حسین شهیر؛ افشین حیدری نیا؛ حمیدرضا طاهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.31 K) | ||
14 | اثرات کاهش پروتئین خام جیره با استفاده از سطوح مختلف کلاژن هیدرولیز شدده بر ابقای نیتروژن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
زهرا اسدی کرمانی؛ محمد حسین شهیر؛ نیما برادران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.76 K) | ||
15 | بررسی امان کاهش فسفر قابل دسترس جیره رشد با استفاده از افزایش فسفر جیره های آغازین و اثرات آن بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
نیما برادران؛ محمد حسین شهیر؛ زهرا اسدی کرمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) | ||
16 | اثر تغذیه انتخابی گندم کامل و تغذیه مرحله ای بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
عبدا.. مقدسی؛ محمد حسین شهیر؛ مهدی قهرمانی؛ وحید غلامی؛ امید افسریان؛ زهرا شاه علیزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.3 K) | ||
17 | اثرات کمپلکس های آلی روی، منگنز، مس، سلنیوم و کروم بر عملکرد و تلفات جوجه های گوشتی تحت تنش سرمایی | |
سولماز نجفی پور؛ محمد حسین شهیر؛ حمیدرضا طاهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.38 K) |