نویسنده = حسینعلی قاسمی
تعداد مقالات: 21

1 اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻔﺎﻟﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺮﺟﯿﺮه ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی؛ محمد زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.7 K)

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.49 K)

3 اثرات آنزیم فیتاز و مخمر زنده ساکارومایسس سرویسیه بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی سطح پایین فسفر قابل دسترس
حسین اخوان سلامت؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.07 MB)

4 اثرات افزودن مخلوط گیاهان گزنه و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار
حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهر پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.85 MB)

5 اﺛﺮات ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی ﻟﻨﻔﻮﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهر پور؛ آرمان رستم زاده؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

6 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، زرﺷﮏ و ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تا 21 روزگی
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهرپور؛ آرمان رستم زاده؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

7 اﺛﺮات ﻣﮑﻤﻞ ﻓﯿﺘﺎز و ﻣﺨﻤﺮ زﻧﺪه ﺳﺎﮐﺎروﻣﯿﺴﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻣﺤﺘﻮای ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس
حسینعلی قاسمی؛ حسین اخوان سلامت؛ کامران طاهر پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

8 اثرات جیره های دارای افزودنی های گیاهی بر هماتولوژی، نسبت هتروفیل به لنفوسیت و وزن اندام های لنفوییدی جوجه های گوشتی
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهر پور؛ آرمان رستم زاد؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

9 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﮔﻞ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ، ﺗﺮﺧﻮن وﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ های گوشتی
ایوب جلیلیان؛ کامران طاهرپور؛ هدایتعلی ورهرام؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

10 اثرات جیره های حاوی سطوح مختلف رازیانه روی پروفایل لیپید سرم و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در مرغان تخمگذار
حسینعلی قاسمی؛ روح الله قاسمی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.79 K)

11 اثرات منابع مختلف چربی جیره بر هیستومورفولوژی روده در جوجه های گوشتی در 21 روزگی
حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهر پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.94 K)

12 اثرات سطوح مختلف رازیانه روی عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار بعد از پیک تولید
حسینعلی قاسمی؛ روح الله قاسمی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.77 K)

13 مقایسه اثرات گیاه دارویی گزنه، پروبیوتیک، پربیوتیک و اسید آلی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تا 42 روزگی
حسین اخوان سلامت؛ حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.69 K)

14 مقایسه اثرات گیاه چویر و آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی علیه واکسن های نیوکاسل و گامبورو در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی؛ حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور؛ فاظل پوراحمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.36 K)

15 مقایسه اثرات گیاه تشنه داری و مکمل سین بیوتیک بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ فاضل پوراحمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.06 K)

16 بررسی اثر جیره های حاوی نعناع بر سامانه ایمنی جوجه های گوشتی
کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1000.87 K)

17 مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.29 K)

18 اثرات افزودن مخلوط عصاره الکلی سیر و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.92 K)

19 اثرات منابع مختلف چربی جیره بر وزن چربی حفره بطنی، محتوای چربی و کلسترول گوشت و پروفایل لیپید خون جوجه های گوشتی
حسین اخوان سلامت؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.61 K)

20 استفاده از تفاله گوجه فرنگی در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ بر جیره پایه گندم در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی؛ محمد زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.3 K)

21 سطوح مختلف بالانس الکترولیتی و پروتئین خام جیره غذایی بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.03 K)