نویسنده = حسینعلی قاسمی | ||
تعداد مقالات: 21 | ||
1 | اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻔﺎﻟﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺮﺟﯿﺮه ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
روح اله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی؛ محمد زارعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.7 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
روح اله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.49 K) | ||
3 | اثرات آنزیم فیتاز و مخمر زنده ساکارومایسس سرویسیه بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی سطح پایین فسفر قابل دسترس | |
حسین اخوان سلامت؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.07 MB) | ||
4 | اثرات افزودن مخلوط گیاهان گزنه و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار | |
حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهر پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.85 MB) | ||
5 | اﺛﺮات ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی ﻟﻨﻔﻮﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهر پور؛ آرمان رستم زاده؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB) | ||
6 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، زرﺷﮏ و ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تا 21 روزگی | |
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهرپور؛ آرمان رستم زاده؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
7 | اﺛﺮات ﻣﮑﻤﻞ ﻓﯿﺘﺎز و ﻣﺨﻤﺮ زﻧﺪه ﺳﺎﮐﺎروﻣﯿﺴﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻣﺤﺘﻮای ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس | |
حسینعلی قاسمی؛ حسین اخوان سلامت؛ کامران طاهر پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
8 | اثرات جیره های دارای افزودنی های گیاهی بر هماتولوژی، نسبت هتروفیل به لنفوسیت و وزن اندام های لنفوییدی جوجه های گوشتی | |
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهر پور؛ آرمان رستم زاد؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
9 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﮔﻞ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ، ﺗﺮﺧﻮن وﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ های گوشتی | |
ایوب جلیلیان؛ کامران طاهرپور؛ هدایتعلی ورهرام؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
10 | اثرات جیره های حاوی سطوح مختلف رازیانه روی پروفایل لیپید سرم و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در مرغان تخمگذار | |
حسینعلی قاسمی؛ روح الله قاسمی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.79 K) | ||
11 | اثرات منابع مختلف چربی جیره بر هیستومورفولوژی روده در جوجه های گوشتی در 21 روزگی | |
حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهر پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.94 K) | ||
12 | اثرات سطوح مختلف رازیانه روی عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار بعد از پیک تولید | |
حسینعلی قاسمی؛ روح الله قاسمی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.77 K) | ||
13 | مقایسه اثرات گیاه دارویی گزنه، پروبیوتیک، پربیوتیک و اسید آلی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تا 42 روزگی | |
حسین اخوان سلامت؛ حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.69 K) | ||
14 | مقایسه اثرات گیاه چویر و آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی علیه واکسن های نیوکاسل و گامبورو در جوجه های گوشتی | |
فرهاد رستمی؛ حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور؛ فاظل پوراحمد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.36 K) | ||
15 | مقایسه اثرات گیاه تشنه داری و مکمل سین بیوتیک بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی در جوجه های گوشتی | |
فرهاد رستمی؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ فاضل پوراحمد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.06 K) | ||
16 | بررسی اثر جیره های حاوی نعناع بر سامانه ایمنی جوجه های گوشتی | |
کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1000.87 K) | ||
17 | مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی | |
حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.29 K) | ||
18 | اثرات افزودن مخلوط عصاره الکلی سیر و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار | |
کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.92 K) | ||
19 | اثرات منابع مختلف چربی جیره بر وزن چربی حفره بطنی، محتوای چربی و کلسترول گوشت و پروفایل لیپید خون جوجه های گوشتی | |
حسین اخوان سلامت؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.61 K) | ||
20 | استفاده از تفاله گوجه فرنگی در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ بر جیره پایه گندم در مرغان تخم گذار | |
روح الله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی؛ محمد زارعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.3 K) | ||
21 | سطوح مختلف بالانس الکترولیتی و پروتئین خام جیره غذایی بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار | |
روح الله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.03 K) |