نویسنده = حسن کرمانشاهی | ||
تعداد مقالات: 60 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ | |
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.52 K) | ||
2 | ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دﺑلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
ابراهیم فلاح نوملی؛ حسن کرمانشاهی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن نصیری مقدم؛ علی گیلانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.88 K) | ||
3 | اثر سطوح ژژﻧﻮم ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﯾﺨﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ جوجه های گوشتی | |
سجاد مرادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.26 K) | ||
4 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سجاد مرادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K) | ||
5 | ﺗﺨﻤﯿﻦ ﺳﻄﻮح ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺗﻌﺎدل اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﻣﺪت زﻣﺎن ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮاﺳﺎس ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﺮح ﻣﺮﮐﺐ ﻣﺮﮐﺰی | |
نسیم بیدار؛ حسن کرمانشاهی؛ هادی سیاح زاده؛ منصور رضایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.85 K) | ||
6 | ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دبلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
ابراهیم فلاح نوملی؛ حسن کرمانشاهی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن نصیری مقدم؛ علی گیلانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.17 K) | ||
7 | اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
ﻋﻠﯽ گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمد علی محمد پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (892.37 K) | ||
8 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم واﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ و اﻧﺪازه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در دوره اول ﺗﺨﻤﮕﺬاری | |
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (952.01 K) | ||
9 | کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی | |
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.47 K) | ||
10 | کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی | |
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.37 K) | ||
11 | تأثیر منابع آنتی اکسیدانی آلی و معدنی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی سویه تجاری راس در شرایط تنش گرمایی | |
اعظم زینلی؛ احمد ریاسی؛ حسن کرمانشاهی؛ همایون فرهنگ فر؛ حجت ضیایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.6 K) | ||
12 | تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین در پاسخ ایمنی طیور گوشتی پس از تزریق (SRBC (5% | |
علیرضا حاذق؛ نظر افضلی؛ حسن کرمانشاهی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.25 K) | ||
13 | تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین B1برروی عملکرد و وزن برخی از اندام های داخلی طیور گوشتی | |
علیرضا حاذق؛ نظر افضلی؛ حسن کرمانشاهی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.01 K) | ||
14 | بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی | |
محمد سالار معینی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.29 K) | ||
15 | اثر کنجاله پنبه دانه عمل آوری شده با بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و عملکرد مرغ های تخمگذار | |
علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.48 K) | ||
16 | بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم برسطح کلسترول، تری گلیسیرید و HDLسرم جوجه های گوشتی | |
زهرا حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ غلامعلی کلیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.11 K) | ||
17 | بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهرا حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ غلامعلی کلیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.58 K) | ||
18 | تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی | |
جواد حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد کاظمی فر؛ محمد جواد آگاه؛ محمد طاهر میرکزهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.6 K) | ||
19 | بررسی اثرات سطوح مختلف دانه کتان کامل و خرد شده همراه با ویتامین E بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
فرزاد امیری نسب؛ جواد آرشامی؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدرضا باسامی؛ محمد پیله ور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.9 K) | ||
20 | نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی | |
میرداریوش شکوری؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.74 K) | ||
21 | بررسی اثر سطوح مختلف پری بیوتیک (فرمکتو) و پروبیوتیک (محتویات سکوم کشت شده) بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش | |
محمد حسینی ابریشمی؛ وحید خاکسار زارع ها؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد پیله ور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.58 K) | ||
22 | بررسی اثر کاهش سطوح مختلف پروتئین، کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
نعمت ضیائی؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد پیله ور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.57 K) | ||
23 | اثر سطوح مختلف ویتامین Eبر پاسخ سیستم ایمنی همورال در جوجه های گوشتی | |
حسن کرمانشاهی؛ رضا دلیری؛ جلیل توکل افشاری؛ رضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.02 K) | ||
24 | عدم وجود ارتباط بین نرخ رشد اولیه و وقوع آسیت | |
کریم حسن پور؛ محمدرضا نصیری؛ قاسم حسینی سالکده؛ رسول واعظ ترشیزی؛ عباس پاکدل؛ حسن کرمانشاهی؛ مهدی ناقوس؛ فرهاد خلیق قره تپه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.44 K) | ||
25 | مطالعه ارتباط بین برخی پارامتر های خونی با وقوع سندروم آسیت | |
کریم حسن پور؛ محمدرضا نصیری؛ قاسم حسینی سالکده؛ رسول واعظ ترشیزی؛ عباس پاکدل؛ حسن کرمانشاهی؛ مهدی ناقوس | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.72 K) |