نویسنده = صفدر دری | ||
تعداد مقالات: 8 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صفدر دری؛ ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن؛ ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.74 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صفدر دری؛ ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن؛ ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.92 K) | ||
3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صفدر دری؛ فاطمه بهنام نژاد؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.46 K) | ||
4 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صفدر دری؛ فاطمه بهنام نژاد؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K) | ||
5 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی | |
صفدر دری؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان؛ فاطمه بهنام نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.58 K) | ||
6 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون جوجه های گوشتی | |
صفدر دری؛ علی تیعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان؛ فاطمه بهنام نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.08 K) | ||
7 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی | |
صفدر دری؛ سید علی تبعیدیان؛ رحمان جهانیان؛ مجید طغیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.4 K) | ||
8 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون در جوجه های گوشتی | |
صفدر دری؛ سید علی تبعیدیان؛ رحمان جهانیان؛ مجید طغیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.67 K) |