نویسنده = علیرضا صیداوی | ||
تعداد مقالات: 54 | ||
1 | مطﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ روی ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﻓﻠﻮر روده ﮐﻮر ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علیرضا صیداوی؛ محمدرضا پورقاسمی؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.81 K) | ||
2 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﻤّﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ اﺟﺰای ﻻﺷﻪ و اﻧﺪام ﻫﺎی دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘی | |
علیرضا صیداوی؛ حسین جهانپور؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.79 K) | ||
3 | تاﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻓﺮآوری ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محدثه طوسی مجرد؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.36 K) | ||
4 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
عباس ابراهیمی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.98 K) | ||
5 | بررﺳﯽ اﺛﺮ دﻓﻌﺎت ﺧﻮراﮐﺪﻫﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﻣﺮغ ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوران ﭘﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ | |
مجید غلامی؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.48 K) | ||
6 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﺑﺮﺟﻤﻌﯿّﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.61 K) | ||
7 | مقاﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمدعلو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.46 K) | ||
8 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺎﯾﻮﻣﯿﻦ اﯾﻤﺒﻮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمدعلی عزیزموسوی؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.99 K) | ||
9 | اﺛﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﻤّﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
حسین جهانپور؛ علیرضا صیداوی؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.6 K) | ||
10 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﭘﻼس و اسانس آویشن بر ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی | |
علی احمدعلوقطبی؛ مریم نظری؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.03 K) | ||
11 | تأثیر سطوح مختلف اسید های آلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
محمد صالح صمدی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (621.72 K) | ||
12 | بررسی تاثیر واریته انتخابی به عنوان پایه مادری(بومی و اصلاح شده)برپارامترهای کمی آمیخته های کرم ابریشم توت | |
صغری ویشکایی صذیق؛ علیرضا بیژن نیا؛ ضیاء الدین میرحسینی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (575.2 K) | ||
13 | مقایسه مقاومت و عملکرد برخی ترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم ایران | |
علیرضا صیداوی؛ ضیاء الدین میرحسینی؛ مانی غنی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.5 K) | ||
14 | بررسی هتروزیس، ترکیب پذیری عمومی و ترکیب پذیری خصوصی ویژگی ها پیله در پنج گروه بومی و دو نژاد اصلاح شده کرم ابریشم توت | |
ضیاء الدین میرحسینی؛ علیرضا بیژن نیا؛ صغری ویشکایی صدیق؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (697.88 K) | ||
15 | بررسی محدودیت در تولید و نهاده بر ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولید مثلی سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران | |
مانی غنی پور؛ سید ضیاالدین میر حسینی؛ عبدالاحد شادپرور؛ علیرضا صیداوی؛ علیرضا بیژن نیا؛ رضا صورتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) | ||
16 | تغییرات فراوانی نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی | |
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.23 K) | ||
17 | تشخیص همزمان باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس و کلستریدیوم در روده جوجه های گوشتی با استفاده از یک Duplex PCR اختصاصی | |
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.83 K) | ||
18 | مقایسه اثرات به کارگیری شش استراتژی مختلف انتخاب در لاین ژاپنی کرم ابریشم | |
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ مانی غنی پور؛ علیرضا بیژن نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.66 K) | ||
19 | بهینه سازی واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
ضیاءالدین میرحسینی؛ علیرضا صیداوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.53 K) | ||
20 | بررسی پارامترهای ژنتیکی چهار لاین تجاری کرم ابریشم در جمعیت های کوچک دارای آمیزش تصادفی | |
ضیاءالدین میرحسینی؛ مانی غنی پور؛ علیرضا صیداوی؛ علیرضا بیژن نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.37 K) | ||
21 | تعیین اثرات استفاده از رژیمهای مختلف کودی (جامد، مایع و کود دامی) در توتستان بر عملکرد کرم ابریشم | |
علیرضا بیژن نیا؛ علیرضا صیداوی؛ کیوان اعتباری؛ رضا صورتی؛ مانی غنی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
22 | بررسی روند ژنتیکی صفات اقتصادی دو لاین تجاری کرم ابریشم ایران تحت تأثیر انتخاب بوسیله شاخص | |
مانی غنی پور؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ علیرضا صیداوی؛ علیرضا بیژن نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.96 K) | ||
23 | بررسی اثرات تغذیه با دوازده واریته مختلف برگ توت بر عملکرد اقتصادی کرم ابریشم | |
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (575.36 K) | ||
24 | اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم | |
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.14 K) | ||
25 | ارزیابی پارامترهای ژنتیکی و اثرات آمیخته گری صفات اقتصادی کرم ابریشم با استفاده از معادلات مدل مختلط در سیستم تلاقی چرخشی | |
شهلا نعمت اللهیان؛ مانی غنی پور؛ علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.17 K) |