نویسنده = علیرضا صیداوی
تعداد مقالات: 54

1 مطﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ روی ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﻓﻠﻮر روده ﮐﻮر ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علیرضا صیداوی؛ محمدرضا پورقاسمی؛ علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.81 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﻤّﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ اﺟﺰای ﻻﺷﻪ و اﻧﺪام ﻫﺎی دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘی
علیرضا صیداوی؛ حسین جهانپور؛ علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.79 K)

3 تاﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻓﺮآوری ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محدثه طوسی مجرد؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.36 K)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباس ابراهیمی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.98 K)

5 بررﺳﯽ اﺛﺮ دﻓﻌﺎت ﺧﻮراﮐﺪﻫﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﻣﺮغ ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوران ﭘﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ
مجید غلامی؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.48 K)

6 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﺑﺮﺟﻤﻌﯿّﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.61 K)

7 مقاﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمدعلو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.46 K)

8 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺎﯾﻮﻣﯿﻦ اﯾﻤﺒﻮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمدعلی عزیزموسوی؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.99 K)

9 اﺛﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﻤّﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حسین جهانپور؛ علیرضا صیداوی؛ علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.6 K)

10 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﭘﻼس و اسانس آویشن بر ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی
علی احمدعلوقطبی؛ مریم نظری؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.03 K)

11 تأثیر سطوح مختلف اسید های آلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محمد صالح صمدی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (621.72 K)

12 بررسی تاثیر واریته انتخابی به عنوان پایه مادری(بومی و اصلاح شده)برپارامترهای کمی آمیخته های کرم ابریشم توت
صغری ویشکایی صذیق؛ علیرضا بیژن نیا؛ ضیاء الدین میرحسینی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (575.2 K)

13 مقایسه مقاومت و عملکرد برخی ترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم ایران
علیرضا صیداوی؛ ضیاء الدین میرحسینی؛ مانی غنی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.5 K)

14 بررسی هتروزیس، ترکیب پذیری عمومی و ترکیب پذیری خصوصی ویژگی ها پیله در پنج گروه بومی و دو نژاد اصلاح شده کرم ابریشم توت
ضیاء الدین میرحسینی؛ علیرضا بیژن نیا؛ صغری ویشکایی صدیق؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (697.88 K)

15 بررسی محدودیت در تولید و نهاده بر ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولید مثلی سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران
مانی غنی پور؛ سید ضیاالدین میر حسینی؛ عبدالاحد شادپرور؛ علیرضا صیداوی؛ علیرضا بیژن نیا؛ رضا صورتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

16 تغییرات فراوانی نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.23 K)

17 تشخیص همزمان باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس و کلستریدیوم در روده جوجه های گوشتی با استفاده از یک Duplex PCR اختصاصی
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.83 K)

18 مقایسه اثرات به کارگیری شش استراتژی مختلف انتخاب در لاین ژاپنی کرم ابریشم
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ مانی غنی پور؛ علیرضا بیژن نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.66 K)

19 بهینه سازی واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
ضیاءالدین میرحسینی؛ علیرضا صیداوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.53 K)

20 بررسی پارامترهای ژنتیکی چهار لاین تجاری کرم ابریشم در جمعیت های کوچک دارای آمیزش تصادفی
ضیاءالدین میرحسینی؛ مانی غنی پور؛ علیرضا صیداوی؛ علیرضا بیژن نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.37 K)

21 تعیین اثرات استفاده از رژیمهای مختلف کودی (جامد، مایع و کود دامی) در توتستان بر عملکرد کرم ابریشم
علیرضا بیژن نیا؛ علیرضا صیداوی؛ کیوان اعتباری؛ رضا صورتی؛ مانی غنی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

22 بررسی روند ژنتیکی صفات اقتصادی دو لاین تجاری کرم ابریشم ایران تحت تأثیر انتخاب بوسیله شاخص
مانی غنی پور؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ علیرضا صیداوی؛ علیرضا بیژن نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.96 K)

23 بررسی اثرات تغذیه با دوازده واریته مختلف برگ توت بر عملکرد اقتصادی کرم ابریشم
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (575.36 K)

24 اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.14 K)

25 ارزیابی پارامترهای ژنتیکی و اثرات آمیخته گری صفات اقتصادی کرم ابریشم با استفاده از معادلات مدل مختلط در سیستم تلاقی چرخشی
شهلا نعمت اللهیان؛ مانی غنی پور؛ علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.17 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه