نویسنده = علی احمد علو قطبی | ||
تعداد مقالات: 13 | ||
1 | مطﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ روی ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﻓﻠﻮر روده ﮐﻮر ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علیرضا صیداوی؛ محمدرضا پورقاسمی؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.81 K) | ||
2 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﻤّﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ اﺟﺰای ﻻﺷﻪ و اﻧﺪام ﻫﺎی دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘی | |
علیرضا صیداوی؛ حسین جهانپور؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.79 K) | ||
3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
عباس ابراهیمی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.98 K) | ||
4 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﺑﺮﺟﻤﻌﯿّﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.61 K) | ||
5 | اﺛﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﻤّﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
حسین جهانپور؛ علیرضا صیداوی؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.6 K) | ||
6 | تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﺟﻮ ﮐﻮﻫﯽ، آﮔﺮوﭘﺎﯾﺮون و ﺷﺒﺪر ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روشﻫﺎی ﮐﯿﺴﻪﻫﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
معصومه توکلی؛ علی احمد علو قطبی؛ بهروز رسولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.85 K) | ||
7 | تأثیر سطوح مختلف اسید های آلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
محمد صالح صمدی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (621.72 K) | ||
8 | تأثیر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
عباس ابراهیمی؛ زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.13 K) | ||
9 | اثر شدت و مدت محدودیت کمی خوراک بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
حسین جهانپور؛ علیرضا صیداوی؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.04 K) | ||
10 | بررسی اثر شدت و مدت محدودیت کمی خوراک بر اجزای لاشه و اندام های دستگاه گوارش جوجه گوشتی | |
علیرضا صیداوی؛ حسین جهانپور؛ علی احمد علو قطبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.22 K) | ||
11 | بررسی اثر پروبیوتیک بیوپلاس 2ب و اسانس آویشن بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
مریم پورنظری؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.87 K) | ||
12 | تاثیر عصاره پوست پرتقال بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
عباس ابراهیمی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.21 K) | ||
13 | تاثیر استفاده از رقیق کننده های سیترات سدیم و تریس روی کیفیت اسپرم قوچ تالشی | |
سمیه عباسی؛ مهرداد محمدی؛ علی احمد علو قطبی؛ عارفه رسولی خواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.52 K) |