نویسنده = فرشید فتاح نیا | ||
تعداد مقالات: 22 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری | |
سوسن ذواﻟﻔﻘﺎری ﻣﺤﺐ؛ فرشید فتاح نیا؛ داریوش علیپور؛ سید غلامرضا موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.09 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮدﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺎﺷﮏ ﻋﻠﻮﻓﻪای ( Viciaspp ) در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪﻫﯽ ﮐﺎﻣﻞ | |
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ فرشید فتاح نیا؛ کریم خادمی؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.79 K) | ||
3 | ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا | |
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.48 K) | ||
4 | تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﻮاد ﺧﻮراﮐﯽ ﻣﺘﺪاول در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﺎ روش ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎلص کرنل | |
صدیقه منتیان؛ فرشید فتاح نیا؛ حمیدرضا میرزایی الموتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.25 K) | ||
5 | ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی | |
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ عابدین حیدری زادی؛ فاطمه توکلی نسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.23 K) | ||
6 | اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی | |
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.19 K) | ||
7 | اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی | |
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ سید علی اصغر خدایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.86 K) | ||
8 | مقایسه اثرات پرتوهای مختلف بر کیفیت پروتئین کنجاله کلزا | |
سادیه جلیلیان؛ پروین شورنگ؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB) | ||
9 | اثر پرتوتابی بر ترکیبات شیمیایی و غلظت ایمونوگلوبولین G آغوز | |
الهه سادات امینی رباطی؛ پروین شورنگ؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اشرف مهرابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB) | ||
10 | اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی | |
امین اله پورملکشاهی؛ مجتبی شیرخانی؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ صفیعلی ورمقانی؛ مریم قیصرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.11 K) | ||
11 | بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.48 K) | ||
12 | بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر برخی خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.98 K) | ||
13 | اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی | |
امین اله پورملکشاهی؛ مجتبی شیرخانی؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ صفیعلی ورمقانی؛ مریم قیصرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.92 K) | ||
14 | اثر سطوح مختلف ماشک علوفه ای (Vicia pannonica) بر عملکرد پرواری بره های نر کردی | |
فرزاد مرادی؛ رحمن ابن عباسی؛ فرشید فتاح نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.34 K) | ||
15 | اثر سطح پروتئین غیرقابل تجزیه و اسید لینولئیک کونژوگه محافظت شده در شکمبه بر الگوی اسیدهای چرب در چربی زیرجلدی بزغاله های در حال رشد | |
امین اله پورملکشاهی؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ صیفعلی ورمقانی؛ آرش آذرفر؛ گلناز تاسلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (608.28 K) | ||
16 | مقایسه اثرات پرتوتابی و انجماد برکیفیت آغوز | |
الهه امینی رباطی؛ پروین شورنگ؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اشرف مهرابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.17 K) | ||
17 | اثر اسیدلینولئیک کونژوگه و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر برخی متابولیت های پلاسما و آنزیم های کبدی در بزغاله های بومی | |
هوشنگ جعفری؛ ابوذر اسدی فر؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تاسلی؛ یحیی محمدی؛ صیفعلی ورمقانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (486.46 K) | ||
18 | اثر اسیدلینولئیک مزدوج محافظت شده در شکمبه و سطح پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر فراسنجه های خونی و سلول های ایمنی بزغاله ها | |
ابوذر اسدی فر؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تاسلی؛ هوشنگ جعفری؛ یحیی محمدی؛ یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (566.13 K) | ||
19 | اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا | |
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K) | ||
20 | تعیین بخش های نیتروژن برخی از مواد خوراکی متداول در تغذیه نشخوارکنندگان با روش کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل | |
صدیقه منتیان؛ فرشید فتاح نیا؛ حمیدرضا میرزایی الموتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.37 K) | ||
21 | بررسی ترکیبات شیمیایی و عملکرد سه گونه ماشک علوفه ای (Viclaspp) در مرحله گلدهی کامل | |
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ کریم خادمی؛ فرشید فتاح نیا؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.74 K) | ||
22 | تاثیر سطوح مختلف پسماند رازیانه بر عملکرد بره های پرواری | |
سوسن ذوالفقاری محب؛ فرشید فتاح نیا؛ داریوش علیپور؛ غلامرضا موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K) |