نویسنده = فرشید فتاح نیا
تعداد مقالات: 22

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری
سوسن ذواﻟﻔﻘﺎری ﻣﺤﺐ؛ فرشید فتاح نیا؛ داریوش علیپور؛ سید غلامرضا موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.09 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮدﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺎﺷﮏ ﻋﻠﻮﻓﻪای ( Viciaspp ) در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪﻫﯽ ﮐﺎﻣﻞ
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ فرشید فتاح نیا؛ کریم خادمی؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.79 K)

3 ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.48 K)

4 تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﻮاد ﺧﻮراﮐﯽ ﻣﺘﺪاول در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﺎ روش ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎلص کرنل
صدیقه منتیان؛ فرشید فتاح نیا؛ حمیدرضا میرزایی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.25 K)

5 ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ عابدین حیدری زادی؛ فاطمه توکلی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.23 K)

6 اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.19 K)

7 اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ سید علی اصغر خدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.86 K)

8 مقایسه اثرات پرتوهای مختلف بر کیفیت پروتئین کنجاله کلزا
سادیه جلیلیان؛ پروین شورنگ؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

9 اثر پرتوتابی بر ترکیبات شیمیایی و غلظت ایمونوگلوبولین G آغوز
الهه سادات امینی رباطی؛ پروین شورنگ؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

10 اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی؛ مجتبی شیرخانی؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ صفیعلی ورمقانی؛ مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.11 K)

11 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.48 K)

12 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر برخی خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.98 K)

13 اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
امین اله پورملکشاهی؛ مجتبی شیرخانی؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ صفیعلی ورمقانی؛ مریم قیصرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.92 K)

14 اثر سطوح مختلف ماشک علوفه ای (Vicia pannonica) بر عملکرد پرواری بره های نر کردی
فرزاد مرادی؛ رحمن ابن عباسی؛ فرشید فتاح نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.34 K)

15 اثر سطح پروتئین غیرقابل تجزیه و اسید لینولئیک کونژوگه محافظت شده در شکمبه بر الگوی اسیدهای چرب در چربی زیرجلدی بزغاله های در حال رشد
امین اله پورملکشاهی؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ صیفعلی ورمقانی؛ آرش آذرفر؛ گلناز تاسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (608.28 K)

16 مقایسه اثرات پرتوتابی و انجماد برکیفیت آغوز
الهه امینی رباطی؛ پروین شورنگ؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.17 K)

17 اثر اسیدلینولئیک کونژوگه و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر برخی متابولیت های پلاسما و آنزیم های کبدی در بزغاله های بومی
هوشنگ جعفری؛ ابوذر اسدی فر؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تاسلی؛ یحیی محمدی؛ صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (486.46 K)

18 اثر اسیدلینولئیک مزدوج محافظت شده در شکمبه و سطح پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر فراسنجه های خونی و سلول های ایمنی بزغاله ها
ابوذر اسدی فر؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تاسلی؛ هوشنگ جعفری؛ یحیی محمدی؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (566.13 K)

19 اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)

20 تعیین بخش های نیتروژن برخی از مواد خوراکی متداول در تغذیه نشخوارکنندگان با روش کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
صدیقه منتیان؛ فرشید فتاح نیا؛ حمیدرضا میرزایی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.37 K)

21 بررسی ترکیبات شیمیایی و عملکرد سه گونه ماشک علوفه ای (Viclaspp) در مرحله گلدهی کامل
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ کریم خادمی؛ فرشید فتاح نیا؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.74 K)

22 تاثیر سطوح مختلف پسماند رازیانه بر عملکرد بره های پرواری
سوسن ذوالفقاری محب؛ فرشید فتاح نیا؛ داریوش علیپور؛ غلامرضا موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)