نویسنده = سید غلامرضا موسوی | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری | |
سوسن ذواﻟﻔﻘﺎری ﻣﺤﺐ؛ فرشید فتاح نیا؛ داریوش علیپور؛ سید غلامرضا موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.09 K) | ||
2 | ﺑﺮﺷﺘﻪ ﮐﺮدن و اﮐﺴﺘﺮود ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم داﻧﻪ ﺳﻮیا | |
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.48 K) | ||
3 | ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی | |
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ عابدین حیدری زادی؛ فاطمه توکلی نسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.23 K) | ||
4 | اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی | |
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.19 K) | ||
5 | اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی | |
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ سید علی اصغر خدایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.86 K) | ||
6 | اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا | |
فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی؛ سید غلامرضا موسوی؛ علی نقی شکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K) |