نویسنده = محسن ابراهیمی
تعداد مقالات: 9

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﻃﻌﻢدﻫﻨﺪه واﻧﯿﻞ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
محسن ابراهیمی؛ مهدی دﻫﻘﺎن ﺑﻨﺎدﮐﯽ؛ ﻣﻬﺪی ﮔﻨﺞﺧﺎﻧﻠو؛ داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.41 K)

2 تاﺛﯿﺮﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮبn-3 و 6-n در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﭼﺮﺑﯽ اﺷﺒﺎع دوره ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻫﺎی ﻣﻬﺎﺑﺎدی
داریوش فخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ محمد مرادی شهر بابک؛ محسن ابراهیمی؛ میر حسین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.62 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ وآوﯾﺸﻦ ﺷﯿﺮازی در ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی؛ داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.14 K)

4 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﻃﻌﻢدﻫﻨﺪه واﻧﯿﻞ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.34 K)

5 تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ وآوﯾﺸﻦ ﺷﯿﺮازی در ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی؛ داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.83 K)

6 بررسی اثر تغذیه کنسانتره فیبر خام بر عملکرد رشد گوساله های ماده هلشتاین در دوره شیرخوارگی
مهدی دهقان بنادکی؛ فریدون نیازی؛ محسن ابراهیمی؛ محسن قیاسوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.4 K)

7 تاثیر تغذیه منابع مختلف اسیدهای چرب n-3 و n-6 در مقایسه با چربی اشباع دوره شیردهی بر پارامترهای خونی بزهای مهابادی
داریوش فخاری؛ ابولفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ محمد مرادی شهر بابک؛ محسن ابراهیمی؛ میر حسین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.13 K)

8 تاثیر افزودن سطح اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی در جیره ی آغازین گوساله های شیرخوار هلشتاین بر فراسنجه های تولید گاز در شرایط برون تنی
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی؛ داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.94 K)

9 تاثیر افزودن طعم دهنده وانیل به جیره ی آغازین بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.96 K)