نویسنده = مصطفی یوسف الهی
تعداد مقالات: 65

51 ارزش غذایی برگ کهور پاکستانی در مراحل مختلف رشد با روش تولید گاز
مسلم مسلمی نیا؛ مصطفی یوسف الهی؛ هرمز منصوری؛ قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.23 K)

52 بررسی ارزش غذایی چغندرعلوفه ای (ریشه، برگ و بوته کامل) و سیلاژ آنها با روش کیسه های نایلونی
علی اکبر رستمی صنوبری؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.99 K)

53 بررسی و تعیین ترکیبات شیمیایی چغندرعلوفه ای (ریشه، برگ و بوته کامل) وسیلاژ آن ها
علی اکبر رستمی صنوبری؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.3 K)

54 بررسی اثرپرتوتابی بیم الکترونی برارزش غذایی و تجزیه پذیری کاه ارزن با روش کیسه های نایلونی
قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسین سبزه کار؛ نصرالله بادپروا؛ علی اکبر رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.89 K)

55 بررسی تاثیر ملاس بر ارزش غذایی پسماندهای دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از تکنیک تولید گاز
علی صالحی؛ محمد معصومی؛ محمد ثوابی؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.04 K)

56 بررسی تأثیر ملاس بر ارزش غذایی سیلاژ پسماندهای دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش in situ
علی صالحی؛ محمد معصومی؛ محمد ثوابی؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.95 K)

57 تعیین ترکیبات شیمیایی مؤثر برگ و میوه گیاه پنیرباد به روش آزمایشگاهی
رعنا دلکش؛ مهدیه افغانی زاده؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.04 K)

58 بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماندهای دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش in situ
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ رحمت الله حق پرور؛ محمد معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.7 K)

59 بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن)
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ علیرضا شیبک؛ مجید ابراهیم پور؛ محمدرضا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K)

60 بررسی اثر خشک کردن بر ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی پوست بادام منطقه خراسان شمالی به روش تولید گاز (in vitro)
محمد صالحی دیندارلو؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ سید محمدرضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.94 K)

61 تعیین ارزش غذایی علوفه نی (Phragmetes australis) رشد کرده در منابع مختلف آبی به روش کیسه های نایلونی (in situ)
مصطفی یوسف الهی؛ سعید شایسته؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر؛ مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)

62 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام منطقه خراسان شمالی
مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.79 K)

63 اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ
افسانه احراری؛ محمدحسن فتحی؛ احمد ریاسی؛ مصطفی یوسف الهی؛ وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.04 K)

64 تاثیر عوامل محیطی مختلف بر درصد تولید تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی سویه راس 308
ملیحه نکوفرد؛ هادی قنبرزاده؛ محمد بهاری؛ مصطفی یوسف الهی؛ همایون فرهنگفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.36 K)

65 اثر پروبیوتیک حاصل از باسیلوس در کاهش اثرات مضر آفلاتوکسین B1 بر دستگاه تناسلی و جمعیت میکروبی ایلنوم بلدرچین ژاپنی
فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.35 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه