نویسنده = مجید طغیانی
تعداد مقالات: 48

1 تاﺛﯿﺮﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻨﯿﻨﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ آرژﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ جوجه های گوشتی
مجید طغیانی؛ مهرداد مدرسی؛ فرشاد زمانی؛ محمد محمدرضایی؛ شهره طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.83 K)

2 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﺑﺎ ﭼﺮﺧﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ مسعود اله قلی؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.32 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم شهریار؛ سینا معماریان؛ احمد محمودی؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.06 K)

4 تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
احمد محمودی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.21 K)

5 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ژل آﻟﻮﺋﻪ ورا در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
میثم شکرانه؛ نصیر لندی؛ فرامرز فکری؛ غلامرضا قلمکاری؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.12 K)

6 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺨﻤﺮﻧﺎﻧﻮاﺋﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﮋاد اﻓﺸﺎری
رودابه رحیمی؛ امیر داور فروزنده شهرک؛ مجید طغیانی؛ غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.65 K)

7 ﺗﺎﺛﯿﺮﻣﺼﺮف ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮوﺗﮑﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی در ﺣﺎل رﺷﺪ
رودابه رحیمی؛ امیر داور فروزنده شهرکی؛ مجید طغیانی؛ غلامرضا قلمکاری؛ مهرداد برهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.65 K)

8 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری؛ فاطمه بهنام نژاد؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.46 K)

9 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری؛ فاطمه بهنام نژاد؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K)

10 اثرات روش ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
نیلوفر گودرزی؛ محمد محمدرضایی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ محسن قاسمی نژاد؛ میثم کوچک زاد اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.36 K)

11 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ 48 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.63 K)

12 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎﺋﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﺮزﻫﺎی روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﻮری آب
مسعود اله قلی؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ صدرا آل صاحب فصول؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.69 K)

13 اﺛﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻏﺬاﯾﯽ وﺗﺮاﮐﻢ ﮔﻠﻪ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی آﺳﺎﯾﺶ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محسن قانعی؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.87 K)

14 تاثیر تغذیه ترکیبی بر عملکرد و شاخص های آسایش جوجه های گوشتی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB)

15 بررسی ریخت شناسی روده و توسعه اندام های گوارشی جوجه های گوشتی در پاسخ به تغذیه انتخابی با چرخه ترتیبی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.25 MB)

16 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی شهریاری؛ مجید طغیانی؛ غلامرضا قلمکاری؛ حامد کسائی؛ محمد محمد رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

17 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﮔﻞ ﮔﯿﺎه ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مرجان فروتن خواه؛ مجید طغیانی؛ غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

18 اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.01 K)

19 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎﺋﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و درﺻﺪ ﻫﻤﺎﺗﻮﮐﺮﯾﺖ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﻌﺮض ﺗﻨﺶ ﺷﻮری آّب
مسعود الهقلی؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (856.2 K)

20 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎﺋﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻓﺸﺎر اﺳﻤﺰی ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﻌﺮض ﺗﻨﺶ ﺷﻮری آب
مسعود الهقلی؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (856.26 K)

21 تاثیر عصاره مریم گلی (.Salvia officinalis L) بعنوان محرک رشد در مقایسه با پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده و وزن اندام های گوارشی در جوجه های گوشتی
کاظم موسوی؛ مجید طغیانی؛ مهرداد مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.03 K)

22 تاثیر سطوح مختلف پودر کاکائو و جینسینگ بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
سینا معماریان؛ مجید طغیانی؛ احمد محمودی؛ مریم شهریاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.67 K)

23 تاثیر کیلات آلی عناصر مس، روی و منگنز در مقایسه با منابع معدنی آنها بر عملکرد و تجمع آن در استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
علی رحیمی فتحکوهی؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ محمد مهدی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.56 K)

24 تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.69 K)

25 تأثیر سطوح مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی
مجید رضا حلالی؛ عبدالحسین سمیع؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.95 MB)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه