نویسنده = احمد هدایتی پور | ||
تعداد مقالات: 7 | ||
1 | اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﻻﮐﺘﯿﺴﯿﻞ ﻣﺎﯾﺰ ﺑﺮ روﻧﺪ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ذرت در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮداﺷﺖ | |
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد هدایتی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.87 K) | ||
2 | اثر ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻠﻮغ ﻋﻠﻮﻓﻪ و اﻓﺰودﻧﯽ ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺣﺎوی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﻬﺎی ﻫﻤﻮﻻﮐﺘﯿﮏ و ﻫﺘﺮوﻻﮐﺘﯿﮏ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻤﯿﺮی و ﮐﭙﮏ زدگی سیلاژ ذرت | |
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد هدایتی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.8 K) | ||
3 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻼس و ﭘﯿﺖ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ | |
سعید ﺻﯿﺪاﻟﯽ دوﻟﺖ آﺑﺎد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ احمد هدایتی پور؛ حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.09 K) | ||
4 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺧﺘﻦ و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ | |
سعید صیدالی دولت آباد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ احمد هدایتی پور؛ حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.68 K) | ||
5 | اثر افزودنی باکتریایی لاکتیسیل مایز بر روند تخمیر سیلاژ ذرت در مراحل مختلف برداشت | |
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد هدایتی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.74 K) | ||
6 | اثر مرحله بلوغ علوفه و افزودنی باکتریایی حاوی باکتریهای همولاکتیک و هترولاکتیک بر خصوصیات تخمیری و کپک زدگی سیلاژ ذرت | |
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد هدایتی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.78 K) | ||
7 | اثر استفاده از ملاس و پیت عمل آوری شده نیشکر بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله چغندر قند | |
سعید صیلانی دولت آباد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ احمد هدایتی پور؛ حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K) |