نویسنده = جمال سیف دواتی
تعداد مقالات: 38

1 تعیین روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
اکبر تنکابنی رضایی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.78 K)

2 ﺗﻌﯿﯿﻦ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای اﺳﭙﺮس زراﻋﯽ (Onobrychis vicifolia) در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻓﻨﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ رﺷﺪ، ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ
سعید مهدیزاده اردبیلی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ اردوان قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.92 K)

3 ﺗﻌﯿﯿﻦ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
اکبر تنکابنی رضائی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.4 K)

4 تعیین روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای یوﻧﺠﻪ ( Medicago Sativa) در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻓﻨﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ رﺷﺪ، ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫای نایلونی
سعید مهدیزاده اردبیلی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ اردوان قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.7 K)

5 ﻋﻤﻠﮑﺮدﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮه ﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ از داﻧﻪ ﻫﺎی ﺑﻘﻮﻻت ﺧﺎم و اﺗﻮﮐﻼو ﺷﺪ
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.36 K)

6 ارزیابی تاثیر پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی دانه گاودانه به روش in vitro
وحید رزم آذر؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.82 MB)

7 بررسی رقابت بین تولید و باروری در تعدادی از گله گاوهای ایران
رضا سید شریفی؛ جمال سیف دواتی؛ بهرام فتحی آچاچلویی؛ طاهر یلچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.14 K)

8 تعیین مقادیر انرژی قابل متابولیسم (TMEn ,TME ,AMEn ,AME) و اسیدهای آمینه خلر(lathyrus sativus) در تغذیه طیور
کامران رضا یزدی؛ حسین مروج؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.74 K)

9 تعیین ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم گاودانه(vicia ervilia) در تغذیه گوسفند
کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.08 K)

10 تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند
کامران رضا یزدی؛ حسین مروج؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.93 K)

11 استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در تغذیه جوجه های گوشتی
جمال سیف دواتی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

12 برآورد پارامترهای منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین شمال غرب کشور با استفاده از تابع گامای ناقص
رضا سید شریفی؛ جمال سیف دواتی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (642.26 K)

13 برآورد ارزش های ارثی تداوم شیردهی با استفاده از ضرایب مدل رگرسیون تصادفی در تعدادی از گله گاوهای هلشتاین ایران
رضا سید شریفی؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (879.16 K)

14 برآورد سود سالانه و تأکید نسبی صفات تولیدی و عملکردی گاوهای شیری استان اردبیل در حالت بهینه سازی سامانه تولید
محمد قدیمی؛ رضا سید شریفی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ آزاده بوستان؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (661.64 K)

15 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی
رقیه پوربایرامیان؛ محسن رمضانی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.04 K)

16 ترکیب شیمیایی و روند تجزیه پذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativa L. با استفاده از روش کیسه های نایلونی
زهرا اسلامی؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ رضا سیدشریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.97 K)

17 اثر نانو اکسید روی بر زنده مانی و پارامترهای تحرک اسپرم قوچ مغانی پس از فرآیند انجماد-یخ گشایی
جلیل حیدری؛ جمال سیف دواتی؛ حسین محب الدینی؛ رضا سید شریفی؛ حسین عبدی بنمار؛ حسین واثقی دودران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (664.03 K)

18 اثر نانو اکسید روی بریکپارچگی، پراکسیداسیون لیپیدی غشای پلاسمایی اسپرم قوچ مغانی
جلیل حیدری؛ جمال سیف دواتی؛ حسین محب الدینی؛ رضا سید شریفی؛ حسین عبدی بنمار؛ حسین واثقی دودران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.18 K)

19 تاثیر منابع مختلف مکمل های سلنیوم بر عملکرد فراسنجه های خونی در گوساله های شیرخوار هلشتاین و دو رگ هلشتاین – مونت بیلیارد
معصومه خوش گفتار کفشگرکلائی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ صمد مزارعی؛ جمال سیف دواتی؛ بهمن نوید شاد؛ نعمت هدایت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (735.7 K)

20 اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی علوفه های یونجه و اسپرس
طناز طالبی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ حسن عبدی بنمار؛ رضا سیدشریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.02 K)

21 اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی یونجه
طناز طالبی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ حسن عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.91 K)

22 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی برمحلولیت ماده خشک برخی منابع پروتئینی
بیژن نویدگلبو؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فررزاد میرزائی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.65 K)

23 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی
بیژن نویدگلبو؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.83 K)

24 مقایسه فعالیت آنزیمی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی و خشک کردن انجمادی در مقایسه با مایع شکمبه تازه
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (610.37 K)

25 اثر استفاده از افزودنی های مخمر ساکرومایسس سرویسه و مونوگلیسیرید بوتیرات بر عملکرد رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
منصور کریمی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (724.49 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه