نویسنده = جمال سیف دواتی | ||
تعداد مقالات: 38 | ||
26 | اثر استفاده از افزودنی های مخمر ساکرومایسس سرویسه و مونوگلیسیرید بوتیرات بر فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین | |
منصور کریمی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ محسن رمضانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.93 K) | ||
27 | تولید گاز و برآورد انرژی قابل متابولیسم، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و قابلیت هضم دانه ماشک | |
وحیده رزم آذر؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.99 K) | ||
28 | تأثیر پلی اتیلن گلیکول بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم دانه خلر | |
وحیده رزم آذر؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.76 K) | ||
29 | تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر عملکرد پروار بره های شیرگیری شدهی نژاد قزل تحت چرا | |
محمد شاهی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ بهرام فتحی آچاچلویی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.15 K) | ||
30 | تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر فراسنجه های رشدی و رفتار چرا در بره های شیرگیری شدهی نژاد قزل تحت چرا | |
محمد شاهی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ بهرام فتحی آچاچلویی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.78 K) | ||
31 | اثر سطوح مختلف گاودانه در جیره آغازین بر عملکرد و مصرف خوراک بره های شیرخوار مغانی | |
شهروز دستوری؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی؛ جمال سیف دواتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.1 K) | ||
32 | اثر سطوح مختلف گاودانه در جیره آغازین بر مصرف شیر و خصوصیات رشدی بره های شیرخوار مغانی | |
شهروز دستوری؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی؛ جمال سیف دواتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.36 K) | ||
33 | ترکیب شیمیایی و روند تجزیهپذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativaL با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
زهرا اسلامی؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ رضا شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.46 K) | ||
34 | ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل | |
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K) | ||
35 | تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای اسپرس زراعی (Onobrychis vicifolia) در سه مرحله فنولوژیکی رشد،با روش کیسه های نایلونی | |
سعید مهدیزاده اردبیلی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ اردوان قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.92 K) | ||
36 | تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با روش کیسه های نایلونی | |
اکبر تنکابنی رضائی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ حسین جانمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K) | ||
37 | تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه (Medicago Sativa) در سه مرحله فنولوژیکی رشد با روش کیسه های نایلونی | |
سعید مهدیزاده اردبیلی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ اردوان قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.47 K) | ||
38 | عملکرد،صفات لاشه و ترکیب اسید چرب گوشت بره های تغذیه شده با برخی از دانه های بقولات خام و اتوکلاو شده | |
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.2 K) |