نویسنده = امیرحسین طغیانی
تعداد مقالات: 3

1 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺗﺮﯾﺘﯿﮑﺎﻟﻪ ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده وﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مرتضی اسماعیلی؛ امیرحسین طغیانی؛ محمد محمدرضایی؛ علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.14 K)

2 تأثیر استفاده از مقادیر افزایشی پودر ضایعات گوجه فرنگی با و بدون آنزیم در جیره بر قابلیت هضم و عملکرد جوجه های گوشتی در سنین مختلف
علی تبعیدیان؛ عبدالحسین سمیع؛ احمد رضا شهیدپور؛ امیرحسین طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.68 K)

3 تاثیر سطوح افزایشی تریتیکاله با و بدون آنزیم بر مورفولوژی روده و قابلیت هضم ایلنومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مرتضی اسماعیلی؛ امیرحسین طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ محمد محمدرضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.29 K)