نویسنده = محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
تعداد مقالات: 68 | ||
1 | اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺣﺎﺻﻞ از ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس در ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 ﺑﺮ دﺳﺘﮕﺎه ﺗﻨﺎﺳﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ زاپنی | |
فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مصطفی یوسف الهی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.39 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL | |
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K) | ||
3 | بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ در ﺟﯿﺮه ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
محمد کاملی؛ بهنام کریمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ محسن امیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.13 K) | ||
4 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﯾﻮﮐﺎ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی | |
سجاد دهقان؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.7 K) | ||
5 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽGracilariopsis persica ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
سجاد دهقان؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.83 K) | ||
6 | تاﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻏﺬاﯾﯽ در ﺳﻨﯿﻦ اوﻟﯿﻪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎی ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
محمد کاملی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K) | ||
7 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺑﺎ روﯾﮑﺮدی ﺑﺮ ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﺳﻦ1-18 روزگی | |
هما آراک؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.38 K) | ||
8 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﺳﻦ1-18 روزگی | |
هما آراک؛ وجیهه امام پور؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.51 K) | ||
9 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﯿﺒﺮ ﻓﺮآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﻧﯿﻤﻪ ﺧﺎﻟﺺ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی | |
وجیهه امام پور؛ هما آراک؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.78 K) | ||
10 | آﻧﺎﻟﯿﺰ ﮐﯿﻔﯽ ﻋﺼﺎره اﺗﺎﻧﻮﻟﯽ ﺑﺮهﻣﻮم ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﺑﻪ روش ﮔﺎز ﮐﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﯽ و ﻃﯿﻒ ﺳﻨﺠﯽ ﺟﺮﻣﯽ GC/MS | |
ناصر خالقی میران؛ سکینه بابایی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ محمدرضا باسامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.67 K) | ||
11 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ در دو ﺷﺮاﯾﻂ دﻣﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ | |
صیفعلی ورمقانی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسن زاده؛ هوشنگ جعفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.66 K) | ||
12 | اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی | |
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.41 K) | ||
13 | اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.88 K) | ||
14 | اﺳﺘﻔﺎده ازBacillus lentus و Pseudomonas putida ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی | |
محمد تقی زاده؛ علی نیکنام؛ کوثر غریب ناصری؛ سیاوش عسکری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (465.88 K) | ||
15 | ﻧﻘﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﻧﺪﮐﻨﻨﺪﮔﯽ آب ﻓﯿﺒﺮﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در اﯾﺠﺎد وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘه | |
حمیدرضا همتی متین؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ سمیه کامران آزاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.92 K) | ||
16 | ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ ﻧﺎﻧﻮ ﻧﻘﺮه ﺑﻌﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ وزن ﻧﺴﺒﯽ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﻓﻮﻣﺘﺮﯾﮏ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد تقی زاده؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.03 K) | ||
17 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن اﻣﻮﻟﺴﯿﻔﺎﯾﺮﻫﺎ در ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
فرشته جمیلی؛ مسعود دیدارخواه؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.45 K) | ||
18 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت اﯾﻤﻨﯽ دو ﺳﻮﯾﻪ از ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺠﺎری و ﺑﻮﻣﯽ اﯾﺮان | |
علی مقصودی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.37 K) | ||
19 | تراﻧﺴﻔﻮرﻣﺎﺳﯿﻮن ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ Glass bead | |
زبیده هاشم زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.86 K) | ||
20 | اثر ترکیبات محرک رشد جایگزین آنتی بیوتیک بر سطح لیپید سرم خون جوجه های گوشتی سویه تجاری راس | |
حجت ضیایی؛ مسلم باشتنی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ اعظم زینلی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.14 K) | ||
21 | تاثیر ایمنو گلوبولین اختصاصی زرده تخم مرغ ( IgY ) بر علیه سالمونلا تیفی موریوم در جوجه های گوشتی | |
لیلا دارابی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.25 K) | ||
22 | بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی | |
مسعود پلنگی؛ وحید رضایی پور؛ مهرداد ایرانی؛ فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.25 K) | ||
23 | تاثیر برنامه های نوری مختلف بر حساسیت به آسیت و برخی پارامترهای خونی در جوجه های گوشتی آرین | |
مرضیه رحمانی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ رسول واعظ ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.66 K) | ||
24 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎی ﻧﻮری ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ | |
مرضیه رحمانی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ رسول واعظ ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.41 K) | ||
25 | اثر سطوح بالای گندم و مولتی آنزیم در جیره مرغ های تخم گذار بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در فاز اول تخم گذاری | |
داود قربانی جعفر بیگلو؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ راضیه بدیعی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.35 K) |