نویسنده = محمدامیر کریمی ترشیزی
تعداد مقالات: 68

51 اثر برخی از گیاهان دارویی غنی از ترکیبات ثانویه بر بهبود تخمیر در شکمبه
فاطمه نعمتی شیرزی؛ یوسف روزبهان؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.92 K)

52 تاثیر سطوح متفاوت مواد مغذی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی با رویکردی بر بهینه سازی سطوح انرژی و پروتئین در سن 18-1 روزگی
هما آراک؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.16 K)

53 تاثیر سطوح متفاوت انرژی و پروتئین بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بلدرچین ژاپنی در سن 18-1 روزگی
هما آراک؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ وجیهه امام پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.43 K)

54 تاثیر فیبر فرآوری شده در جیره نیمه خالص بر عملکرد بیوشیمی سرم خون بلدرچین ژاپنی
وجیهه امام پور؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ هما اراک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.43 K)

55 تاثیر سطوح مختلف برگ زیتون بر عملکرد جوجه های گوشتی آرین در دو شرایط دمای طبیعی و استرس سرمایی
صیفعلی ورمقانی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسن زاده؛ هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.4 K)

56 مقایسه برخی صفات ایمنی دو سویه از مرغان تجاری و بومی ایران
علی مقصودی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)

57 ترانسفورماسیون باکتری های لاکتوباسیلوس با استفاده از تکنیک Glass bead
زبیده هاشم زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.63 K)

58 ررسی اثر مصرف عصاره یوکا و آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم خوراک در جوجه های گوشتی
زهرا رنجبر؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)

59 اثر پروبیوتیک حاصل از باسیلوس در کاهش اثرات مضر آفلاتوکسین B1 بر دستگاه تناسلی و جمعیت میکروبی ایلنوم بلدرچین ژاپنی
فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.35 K)

60 تاثیر روغن ماهی، کلزا و سویا بر میزان اکسیداسیون تخم مرغ و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغان تخم گذار سویه Tetra-SL
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.03 K)

61 تاثیر منابع روغن و جلبک دریایی بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.87 K)

62 بررسی تغییرات کیفی تخم مرغ تحت تاثیر مصرف روغن ماهی و گیاهان دارویی در جیره مرغ های تخمگذار
محمد کاملی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ بهنام کریمی؛ محسن امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)

63 تاثیر محدودیت کیفی خوراک در سنین اولیه بر سیستم ایمنی جوجه های نر گوشتی
محمد کاملی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)

64 تاثیر سطوح مختلف پودر یوکا بر ویژگی های کمی و کیفی تخم و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی
سجاد دهقان؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)

65 تاثیر سطوح مختلف جلبک دریایی (Gracllariopsis persica) بر ویژگی های کمی و کیفی تخم و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی تخم گذار
سجاد دهقان؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.33 K)

66 تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و هورمون های خون جوجه های گوشتی
شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ محمد کاملی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.6 K)

67 بررسی اثر افزودن امولسیفایرها در جیره حاوی چربی بر قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی؛ فرید شریتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ مسعود دیدارخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.88 K)

68 کل بررسی اثر مصرف عصاره یوکا و آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم خوراک در جوجه های گوشتی
زهرا رنجبر؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.69 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه