نویسنده = همایون فرهنگ فر | ||
تعداد مقالات: 147 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر | |
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ لادن رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.86 K) | ||
2 | اﺛﺮ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ در ﺟﯿﺮه ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آﻟﻮده ﺷﺪه ﺑﺎ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
فهیمه دانشیار؛ نظر افضلی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.82 K) | ||
3 | ارزﯾﺎﺑﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
محسن افتاده؛ مسلم باشتنی؛ نظر افضلی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.12 K) | ||
4 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن از ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ تنش گرمایی | |
معصومه ولوی؛ هادی سریر؛ همایون فرهنگ فر؛ جواد حسینی واشان؛ هادی قنبرزاده؛ زهرا ترابی؛ اصغر زربان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.05 K) | ||
5 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آﻣﺎری ﺗﺪاوم ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﻧﺘﺎج ﮔﺎوﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ داﺧﻠﯽ و ﺧﺎرجی | |
حامد عارفی نیا؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدحسن فتحی نصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.96 K) | ||
6 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭼﻨﺪﺷﮑﻠﯽ ﻧﺎﺣﯿﻪ اﮔﺰون 3 ژن CYP19 در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﻪ روش pcr-sscp | |
آیدا اسدی؛ محمدباقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ علی ایزانلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.79 K) | ||
7 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﭼﻨﺪ ﺷﮑﻠﯽ اﮔﺰون 3 ژن ﻟﭙﺘﯿﻦ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﮐﺮدی ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎلی | |
عباس شیبک؛ محمدباقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ امید فانی مکی؛ رضا اشکانی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.41 K) | ||
8 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻠﻮﯾﯽ ﺑﺮﻏﻠﻈﺖ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻠﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪانار | |
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.59 K) | ||
9 | بررسی ﭼﻨﺪ ﺷﮑﻠﯽ ژن ﮔﯿﺮﻧﺪه ﻟﭙﺘﯿﻦ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﮐﺮدی ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎلی | |
عباس شکیب؛ محمدباقر منتظرتربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ مجتبی فروزان مهر؛ مهشید محمدپناه؛ رضا اشکانی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.34 K) | ||
10 | ﺑﺮآورد روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺻﻔﺖ ﺷﯿﺮ 305 روز در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﺳﺘﺎن ﺗﻬﺮان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪل ﺗﺎﺑﻊ ﮐﻮارﯾﺎنس | |
محدثه سالاری؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا اقبال | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.06 K) | ||
11 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻦ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ زاﯾﺶ ﺑﺮ اﺣﺘﻤﺎل وﻗﻮع اﺧﺘﻼل ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان | |
مریم مقدم موسی آبادی؛ همایون فرهنگ فر؛ مسلم باشتنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.7 K) | ||
12 | تحلیل ﻟﺠﺴﺘﯿﮏ اﺛﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺳﺎزه ﻫﺎی ﻣﺤﯿﻄﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺖ ﭼﻨﺪ ﻗﻠﻮزاﯾﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان اﯾﺮاﻧﺒﻠﮏ اﯾﺴﺘﮕﺎه اﺻﻼحﻧﮋاد ﻋﺒﺎس آﺑﺎد ﻣﺸﻬﺪ | |
قاسم متقی نیا؛ عبداله صالحی منش؛ همایون فرهنگ فر؛ محسن احمدی شاهرخت؛ مجید جعفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.4 K) | ||
13 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﯿﭗ ﺗﻮﻟﺪ و ﺳﻦ ﻫﻨﮕﺎم ﺟﻔﺘﮕﯿﺮی واﻟﺪﯾﻦ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت وزن ﺗﻮﻟﺪ و ﺷﯿﺮﮔﯿﺮی ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان اﯾﺮاﻧﺒﻠﮏ اﯾﺴﺘﮕﺎه اﺻﻼح ﻧﮋاد ﻋﺒﺎس آﺑﺎد ﻣﺸﻬﺪ | |
قاسم متقی نیا؛ عبداله صالحی منش؛ همایون فرهنگ فر؛ محسن احمدی شاهرخت؛ مجید جعفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.58 K) | ||
14 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آﻣﺎری اﺣﺘﻤﺎل وﻗﻮع اﺧﺘﻼل ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ ﺑﯿﻦ دﺧﺘﺮان ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﺎوﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮاﻧﯽ و خارجی | |
مریم مقدم موسی آبادی؛ همایون فرهنگ فر؛ مسلم باشتنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.43 K) | ||
15 | بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک | |
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K) | ||
16 | تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro) | |
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (778.78 K) | ||
17 | اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده | |
مرتضی عباسی؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) | ||
18 | استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده | |
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.01 K) | ||
19 | برآوردپارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی گاوهای هلشتاین استان خوزستان | |
باقر زینوند مجرد؛ فرزین ابوالفتحی؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور یونسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB) | ||
20 | مقایسه آماری تداوم شیردهی گاوهای شکم اول هلشتاین در سنین مختلف زایش | |
حامد عارفی نیا؛ همایون فرهنگ فر؛ محمد حسن فتحی نسری؛ امید فانی مکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB) | ||
21 | تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی | |
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.53 K) | ||
22 | بررسی چندشکلی اگزون 3 ژن CYP19 به روش PCR-SSCPو ارتباط آن با وزن تولد و صفات رشد در گوسفند کردی | |
آیدا اسدی؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ علی ایزانلو؛ داوود علی ساقی؛ مرتضی مهدوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB) | ||
23 | اثر سطوح مختلف سبوس گندم بر برخی خصوصیات پروار بره های نر نژاد بلوچی در ماه های مختلف | |
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری؛ حسین نعیمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.42 K) | ||
24 | تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی دوگونه ی اشنان (Seidlizia rosmarinus) و سرخ گز (Tamarix ramosissima) مورد چرای شتر با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ) | |
زهرا میرخاندوزی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
25 | بررسی ارزش غذایی گیاه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri) در مراحل مختلف فنولوژی | |
محمد ساغری؛ خدیجه کرمی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.47 K) |