نویسنده = سید جلال مدرسی | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر | |
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ لادن رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.86 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻠﻮﯾﯽ ﺑﺮﻏﻠﻈﺖ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻠﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪانار | |
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.59 K) | ||
3 | استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده | |
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.01 K) | ||
4 | تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی | |
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی؛ علیرضا فضایلی راد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.53 K) | ||
5 | تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر تولید و ترکیب شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی | |
سید جلال مدرسی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K) |