نویسنده = محمد حسینی
تعداد مقالات: 54

1 ﺗﺎﺛﯿﺮات ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ نصراله وطن خواه؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ ملیحه نکوفرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.26 K)

2 تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ نصراله وطن خواه؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ محمدرضا بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.8 K)

3 پیشﺑﯿﻨﯽ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری در ﺟﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎی عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک؛ مهران مهری؛ محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.21 K)

4 اثر اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ و ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ pH دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و ﻣﯿﻨﺮاﻟﯽ ﺷﺪن اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
روح اله نورمحمدی؛ محمد حسینی؛ معصومه وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.08 K)

5 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمد حسینی؛ محسن آملی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355 K)

6 اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

7 اثر مکمل اسیدهای آلی بر روی وزن نسبی اندامهای داخلی و فعالیت آنزیم های سرم جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB)

8 بررسی برخی خصوصیات دستگاه گوارش و PH قسمت های مختلف آن در جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ نظر افضلی؛ ولی محمد شعبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.69 MB)

9 اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ آمل زرگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB)

10 اثر عرق خارشتر بر عملکرد جوجه های گوشتی
پری نسا عبدالهی؛ نظر افضلی؛ هادی سریر؛ محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

11 اثر سطوح مختلف اسید آلی بر وزن نسبی اندام های داخلی جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره های با پروتئین و انرژی تعدیل شده
لیدا بابائی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

12 اﺛﺮ ﮔﻠﺒﺮگ زﻋﻔﺮان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن اﻧﺪام ﻫﺎی داﺧﻠﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی ناقوس؛ حسن حسینیان بیلندی؛ محمد حسینی؛ حسن بازدیدی؛ جواد دباغ کاخکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.46 K)

13 اﺛﺮ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسن حسینیان بیلندی؛ مهدی ناقوس؛ محمد حسینی؛ حسن عزیز آبادی؛ جواد دباغ کاخکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (932.1 K)

14 بررسی اثر تراکم در واحد سطح بر دان مصرفی و عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمد حسینی؛ حمید رضا دوستی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (487.17 K)

15 اثر تراکم گله در واحد سطح بر خصوصیات مختلف لاشه و لنگش جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمد حسینی؛ حمید رضا دوستی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (479.68 K)

16 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه
منیره حسینی؛ محمد حسینی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

17 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه
منیره حسینی؛ محمد حسینی؛ همایون فرهنگ فر؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (971.35 K)

18 اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ و ﻏﻠﻈﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم 21 روزﮔﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی؛ محمد حسینی؛ مسلم باشتنی؛ روح الله نورمحمدی؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (929.02 K)

19 اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ روی برﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی؛ محمد حسینی؛ مسلم باشتنی؛ روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.06 K)

20 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪآﻟﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و اﺟﺰای ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﻧﺮژی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه
لیدا بابائی؛ محمد حسینی؛ محمد رضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (965.61 K)

21 اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی
حسین لنگری؛ محمد حسینی؛ نظر افضلی؛ حسن نصیری مقدم؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.14 K)

22 اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی
حسین لنگری؛ محمد حسینی؛ انور آموزمهر؛ محمود خیرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.66 K)

23 اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیزآبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

24 اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیز آبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

25 بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی
سعید خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه