نویسنده = محمد حسینی | ||
تعداد مقالات: 54 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮات ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ نصراله وطن خواه؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ ملیحه نکوفرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.26 K) | ||
2 | تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ نصراله وطن خواه؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ محمدرضا بخشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.8 K) | ||
3 | پیشﺑﯿﻨﯽ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری در ﺟﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎی عصبی مصنوعی | |
حسین انصاری نیک؛ مهران مهری؛ محمد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.21 K) | ||
4 | اثر اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ و ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ pH دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و ﻣﯿﻨﺮاﻟﯽ ﺷﺪن اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
روح اله نورمحمدی؛ محمد حسینی؛ معصومه وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.08 K) | ||
5 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمد حسینی؛ محسن آملی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355 K) | ||
6 | اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB) | ||
7 | اثر مکمل اسیدهای آلی بر روی وزن نسبی اندامهای داخلی و فعالیت آنزیم های سرم جوجه های گوشتی | |
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB) | ||
8 | بررسی برخی خصوصیات دستگاه گوارش و PH قسمت های مختلف آن در جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک | |
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ نظر افضلی؛ ولی محمد شعبان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.69 MB) | ||
9 | اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار | |
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ آمل زرگانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB) | ||
10 | اثر عرق خارشتر بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
پری نسا عبدالهی؛ نظر افضلی؛ هادی سریر؛ محمد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
11 | اثر سطوح مختلف اسید آلی بر وزن نسبی اندام های داخلی جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره های با پروتئین و انرژی تعدیل شده | |
لیدا بابائی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB) | ||
12 | اﺛﺮ ﮔﻠﺒﺮگ زﻋﻔﺮان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن اﻧﺪام ﻫﺎی داﺧﻠﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
مهدی ناقوس؛ حسن حسینیان بیلندی؛ محمد حسینی؛ حسن بازدیدی؛ جواد دباغ کاخکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.46 K) | ||
13 | اﺛﺮ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
حسن حسینیان بیلندی؛ مهدی ناقوس؛ محمد حسینی؛ حسن عزیز آبادی؛ جواد دباغ کاخکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (932.1 K) | ||
14 | بررسی اثر تراکم در واحد سطح بر دان مصرفی و عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی | |
محمد حسینی؛ حمید رضا دوستی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (487.17 K) | ||
15 | اثر تراکم گله در واحد سطح بر خصوصیات مختلف لاشه و لنگش جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی | |
محمد حسینی؛ حمید رضا دوستی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (479.68 K) | ||
16 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه | |
منیره حسینی؛ محمد حسینی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
17 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه | |
منیره حسینی؛ محمد حسینی؛ همایون فرهنگ فر؛ مصیب شلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (971.35 K) | ||
18 | اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ و ﻏﻠﻈﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم 21 روزﮔﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهرا تهامی؛ محمد حسینی؛ مسلم باشتنی؛ روح الله نورمحمدی؛ مصیب شلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (929.02 K) | ||
19 | اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ روی برﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهرا تهامی؛ محمد حسینی؛ مسلم باشتنی؛ روح الله نورمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.06 K) | ||
20 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪآﻟﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و اﺟﺰای ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﻧﺮژی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه | |
لیدا بابائی؛ محمد حسینی؛ محمد رضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (965.61 K) | ||
21 | اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی | |
حسین لنگری؛ محمد حسینی؛ نظر افضلی؛ حسن نصیری مقدم؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.14 K) | ||
22 | اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی | |
حسین لنگری؛ محمد حسینی؛ انور آموزمهر؛ محمود خیرآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.66 K) | ||
23 | اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی | |
حسن عزیزآبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
24 | اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی | |
حسن عزیز آبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
25 | بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی | |
سعید خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) |