نویسنده = احمد احمدی
تعداد مقالات: 68

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺑﺮگ ﻣﻮ ( Vitis Leaves ) ﺑﺪون ﻓﺮآوری و ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره و ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K)

2 تعیین ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺑﺮگ ﺗﻮت ﺳﻔﯿﺪ ( M. Alba )، ﺗﻮت ﺳﺮخ ( M. Rubra ) و ﺗﻮت ﺳﯿﺎه ( M. Nigra ) ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ ( In situ )
احمد احمدی؛ مهدی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ حیدر زاهدی بناب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.83 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ و ارزش ﻏﺬاﺋﯽ اﺳﭙﺮس
بهروز نجف نژاد؛ سید مهدی طباطبائی؛ علی رضائی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.34 K)

4 ﺑﺮآورد روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن
روح اله اصلانی؛ ملیحه امیرآبادی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.84 K)

5 اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K)

6 اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سلمان افشار؛ علی اصغر ساکی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

7 اثر سطح مواد مغذی در دوره های آغازین و پایانی پرورش بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش در جوجه گوشتی
سید علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.21 K)

8 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

9 اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره رنجبری؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

10 مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
طاهره رنجی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ محمد ربانی؛ فریدون افلاکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری؛ لاله دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

11 گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره
خلیل زابلی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی حسینی سیر؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

12 مقایسه عملکرد مرغ لگهورن با طیور تخمگذار بومی در استفاده از دانه گاودانه
علی اصغر ساکی؛ جواد پور رضا؛ محمد علی ادریس؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ سید علی حسینی؛ عابد رحمانی؛ مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

13 اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان)
محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ علی اکبر سبز پرور؛ محمد تقی اخضر؛ سید علی حسینی سیر؛ نمت ا... کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

14 اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان
محمد مهدی طباطبایی؛ شهرام نجفی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی؛ محمد حسین رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

15 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سید علی حسینی سیر؛ حسن فضایلی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن حجت؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

16 مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
معصومه عباسی نژاد؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن علی عربی؛ طاهره رنجبری؛ سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

17 اثر ساختار های متفاوت واریانس باقیمانده در برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مغانی با استفاده از مدل های رگرسیون تصادفی لژاندر
محسن فرازنده شهرکی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (505.51 K)

18 شناسایی جهش های جدید در اگسون 2 ژن GDF9 در گوسفندان مهربان و لری
رضوان صفاری پور؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ علی دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.98 K)

19 مطالعه چند شکلی در اگزون 4 ژن ESR1 در گوسفندان مهربان و لری
رضوان صفاری پور؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ علی دلجو؛ سارا ندری؛ رامین عبدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173 K)

20 ارزش غذایی ضایعات کیک و کلوچه در تغذیه گوسفند مهربان
منوچهر کاظمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ محمد تقی اخضر؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سید علی حسینی سیر؛ علی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.79 K)

21 اثر تغذیه پس از هچ بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ علی اکبر توتونچی؛ عابد رحمانی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.97 K)

22 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

23 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ علی عربی؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB)

24 بررسی اثر رشد جبرانی بر خصوصیات لاشه در بره های نر در حال رشد کردی
رضا صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ فاطمه بانکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.92 K)

25 اثر استفاده از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره ی جوجه های گوشتی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و تصحیح شده برای تعادل ازت
علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ عابد رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.69 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه