نویسنده = احمد احمدی
تعداد مقالات: 68

51 اثر برنامه های غذایی مختلف در دوره های آغازین و رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی کاب و آربوگرزپلاس
مهدی مومنی؛ علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ محمدمهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ عابد رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

52 بررسی تنوع ژنتیکی ژن پروتئین در گوسفندان نژاد مهربان و رومانف
مصطفی هاشمی؛ احمد احمدی؛ رامین عبدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.82 K)

53 چند شکلی اگزون 1 ژن Kiss1 در بزهای مرخز
نسیم لشگری گل ریز؛ احمد احمدی؛ رامین عبدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (647.24 K)

54 تاثیر سطوح مختلف روغن اکسید شده بر برخی پارامترهای خونی در مرغ های تخم گذار
پرستو چراغی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.31 K)

55 تأثیر سطوح مختلف روغن اکسید شده بر برخی خصوصیات کبد در مرغ های تخمگذار
پرستو چراغی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (499.04 K)

56 اثر تزریق درون تخم مرغی لتروزول، عصاره های ریشه گزنه و سیر برصفات ثانویه جنسی و وزن گناد چپ در جوجه های گوشتی
زینب باردل؛ علی اصغر ساکی؛ عباس فرح آوز؛ سارا میرزایی گودرزی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (809.45 K)

57 اثر روغن های اسانسی، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد و وزن اندام های گوارشی جوجه های گوشتی
جمال محمودی؛ سارا میرزائی گودرزی؛ عباس فرح آور؛ علی اصغر ساکی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (566.97 K)

58 اثرات ژنتیکی کروموزوم های اوتوزومی و کروموزوم X بر صفات ابعاد بدن گوسفندان ماکویی
فرهاد غفوری کسبی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ مرتضی ستائی مختاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (730.19 K)

59 شناسایی تغییرات گیرنده های استروژن در روده باریک و غده پوسته ساز با روش ایمونوهیستوشیمیکال قبل و بعد از تولک بری مرغان تخم گذار
علی اصغر ساکی؛ عباس عاشوری؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1005.49 K)

60 اثر پریبیوتیک بایوماسR در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی؛ علی اصغر ساکی؛ زهرا بهرامی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.26 K)

61 اثر پریبیوتیک بایوماس در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل و قابل هضم بر صفات خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی؛ علی اصغر ساکی؛ زهرا بهرامی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.12 K)

62 اثر پریبیوتیک بایوماس R در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر صفات داخلی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
علی اصغر ساکی؛ حسین جهانیان نجف آبادی؛ زهرا بهرامی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.91 K)

63 مقایسه ی قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات مورفولوژی ایلئوم و سکوم در پاسخ به فیبرهای نامحلول در جوجه های گوشتی
یاسمن موسوی؛ علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.33 K)

64 اثر تزریق سلنیوم و ویتامین E قبل از جفتگیری بر بازده تولید مثل، فعالیت آنتیاکسیدانی و غلظت پروژسترون و مالون دی آلدهید سرم میش های مهربان
زینب رستمی؛ عباس فرح آور؛ داریوش علیپور؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ امیرحسین مهرانفروز؛ پوریا صارمی شهاب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.68 K)

65 اثر جایگزینی ذرت با بوجاری گندم وتریتیکاله مکمل شده با آنزیم زایلاناز بر صفات فیزیولوژیکی پولت های تخم گذار
نفیسه مرادی اورنگ؛ علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ احمد احمدی؛ پروانه احمدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.35 K)

66 اثر سطوح مختلف روی بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بزغاله های نر مرغوز
حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ علی اصغر بهاری؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.24 K)

67 برآورد روند ژنتیکی برخی از صفات تولیدمثلی ترکیبی در گوسفند مهربان
روح اله اصلانی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی؛ ملیحه امیرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.63 K)

68 تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه