نویسنده = مجتبی زاغری
تعداد مقالات: 61

1 اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاده؛ حسین مروج؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.13 K)

2 اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاده؛ حسین مروج؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﯾﭙﺮوﻟﯿﻮ دی ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺧﺮﻣﺎ با و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حمیرا خالقی درمیان؛ نظر افضلی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.11 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﯾﭙﺮوﻟﯿﻮدیﺿﺎﯾﻌﺎت ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حمیرا خالقی درمیان؛ نظر افضلی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349 K)

5 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰاﯾﺶ دﻓﻌﺎت ﺧﻮراکدﻫﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی
رضا طاهرخانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.44 K)

6 اثر ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﻣﻨﺪاب و ﻣﻘﺪار زﯾﺎد آﻧﺰﯾﻢ 6- ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
استیون پیس؛ کری واک؛ ﻣﺎﯾﮏ ﺑﺪﻓﻮرد؛ مجتبی زاغری؛ هلن میلر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.25 K)

7 بررسی اثرات اصلی سطوح مختلف بایپرولیو دی (ضایعات خرما) بر برخی صفات عملکردی
حمیرا خالقی درمیان؛ نظر اقضلی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.89 K)

8 بررسی اثرات سطوح مختلف بایپرولیودی (ضایعات خرما) با و بدون آنزیم بر گلوکز، اسید اوریک، کلسیم و آهن سرم خونی جوجه های گوشتی
حمیرا خالقی درمیان؛ نظر اقضلی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.71 K)

9 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا ﺑﺎ روش ﺟﯿﺮه ﻧﻮﯾﺴﯽ اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد اﺟﺰای ﻻﺷﻪ و ﻫﻮرﻣﻮن ﻫﺎی ﺗﯿﺮوﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ رﺷﺪ
صادق کریم زاده؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ قدرت الله رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (952.65 K)

10 اﺛﺮات ﻧﺤﻮه ﺧﻮراک دﻫﯽ، ﻧﻮع اﻟﯿﺎف و ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ
مازیار محیطی اصلی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ مریم رضائیان؛ سعید امین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

11 اﺛﺮات وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E و وزن ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻠﯽ و ﮐﻠﺴﺘﺮول ﺗﺨﻢﻣﺮغ
وحید صداقت؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ مازیار محیطی اصلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

12 ارزیابی و مقایسه عملکرد صفات اقتصادی سه آمیخته مرغ مادر
سعید باقزی؛ رضا میرایی آشتیانی؛ مجتبی زاغری؛ محمد مرادی شهربابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.03 K)

13 تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری؛ محمد مهدی قاسمی؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.63 K)

14 استفاده از مدل های تصمیم گیری چندشاخصه SAWو TOPSISدر تعیین بهترین سطح کنجاله کلزا در مرغ های مادر گوشتی
اردشیر شیخ احمدی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه؛ عبداله حسینی؛ جواد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.13 K)

15 بررسی اثر پربیوتیک تکنوموس بر سلامت دستگاه گوارش، ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی
سعید خلجی؛ مجتبی زاغری؛ سمیه نظافتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.4 K)

16 تأثیر سبوس برنج خام و پایدار شده بر میزان کلسترول خون و تخم مرغ تولیدی مرغ های تخمگذار
لیلا لطفی؛ مجتبی زاغری؛ مجید متقی طلب؛ عبدالاحد شادپرور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.77 K)

17 تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.46 K)

18 اثر دو و سه بار خوراک دهی در روز بر عملکرد تولید مثلی مرغ های مادر گوشتی در دوره تولید
سودابه مرادی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.15 K)

19 تاثیر جلبک کلرلا بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده به T2 توکسین تا سن 22 روزگی
غلامرضا امیر صادقی؛ محمدحسین شهیر؛ مروارید رضوانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.4 K)

20 تاثیر جایگزینی پروتئین خام جیره با مکمل اسیدهای آمینه غیرضروری بر عملکرد، کیفیت لاشه، غلظت اسیداوریک، اسیدهای آمینه آزاد پلاسما و آمونیاک خون جوجه های گوشتی نر از 10 تا 28 روزگی
نبونید فامیل نمرود؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه؛ رضا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.95 K)

21 تاثیر افزودن یک مولتی آنزیم تجاری حاوی فیتاز میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره هایی با کمبود فسفر
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.76 K)

22 برآورد معادل پروتئین خام مولتی آنزیم ناتوزیمP و تاثیر آن بر عملکرد طیور گوشتی در جیره های دارای کمبود پروتئین خام
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.49 K)

23 تأثیر تغذیه پریبیوتیک بایوموس (BioMos) بر مورفولوژی روده کوچک و جمعیت میکروبی سکوم در جوجه های گوشتی
مریم رخشان؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.38 K)

24 ﺑﺮرﺳﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻃﯽ ﻣﺮﺣﻠﻪ اول و دوم ﺗﻮﻟﯿﺪ در اﯾﺮان
مهدی امیرآبادی؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ حسن مهربانی یگانه؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (695.97 K)

25 ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﯾﮑﺮوزه و ﺳﺮاﻧﻪ دان ﻣﺼﺮﻓﯽ ﺑﻪ ازاء ﻫﺮ ﻗﻄﻌﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻃﯽ ﻣﺮﺣﻠﻪ اول و دوم ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﯾﺮان ﺑﺎ اﻋﻤﺎل راﻫﮑﺎرﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
مهدی امیرآبادی؛ حسن مهربانی یگانه؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.98 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه