نویسنده = سعید خلجی
تعداد مقالات: 10

1 اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاده؛ حسین مروج؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.13 K)

2 اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاده؛ حسین مروج؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله

3 بررسی اثر پربیوتیک تکنوموس بر سلامت دستگاه گوارش، ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی
سعید خلجی؛ مجتبی زاغری؛ سمیه نظافتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.4 K)

4 تاثیر افزودن یک مولتی آنزیم تجاری حاوی فیتاز میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره هایی با کمبود فسفر
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.76 K)

5 برآورد معادل پروتئین خام مولتی آنزیم ناتوزیمP و تاثیر آن بر عملکرد طیور گوشتی در جیره های دارای کمبود پروتئین خام
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.49 K)

6 بررسی اثر افزودن امولسیفایر در جیره های با منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی
سعید خلجی؛ مجتبی زاغری؛ احمد ملک زادگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.95 K)

7 ارزیابی اثر مقایسه ای سطوح مختلف عصاره اتانولی پونه با آنتی بیوتیک محرک رشد بر ماندگاری و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
هومن عسگری؛ میلاد منافی؛ مهدی هدایتی؛ سعید خلجی؛ مجتبی یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.09 K)

8 بررسی اثر برهمکنش نوع منبع فسفر و کلسیم بر فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی روده و خون و مقدار کلسیم و فسفر استخوان در جوجه های گوشتی
سکینه برشان؛ سعید خلجی؛ مهدی هدایتی؛ مجتبی یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (843.09 K)

9 اثر سطوح مختلف پروبیوتیک در مقایسه با آنتی بیوتیک محرک رشد بر برخی پاسخ های بیوشیمیایی و ماندگاری در جوجه های گوشتی
علی عیسی پور؛ میلاد منافی؛ مهدی هدایتی؛ سعید خلجی؛ مجتبی یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.95 K)

10 اثرات افزودن سطوح افزایشی جلبک کلرلا بر عملکرد و غلظت فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.09 K)