نویسنده = مجتبی زاهدی فر | ||
تعداد مقالات: 28 | ||
1 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم | |
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمور نژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K) | ||
2 | ﺗﻐﯿﯿﺮات ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖ ﺑﺎﻻ در ﻃﻮل 10ﻣﺎه ذﺧﯿﺮه ﺳﺎزی | |
اکبر اسدیان؛ شهاب الدین مشرف؛ علی آخوندی؛ حیدر علی گلمحمدی؛ پزمان آجیل چی؛ مجتبی زاهدی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.94 K) | ||
3 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن | |
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ سعید محمدزاده؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی کیانی؛ سرور مرادی؛ طاهره رحمتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.88 K) | ||
4 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن | |
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ سعید محمد زاده؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی کیانی؛ سرور مرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.77 K) | ||
5 | تاﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن | |
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذر فر؛ سعید محمدزاده؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی کیانی؛ سرور مرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.79 K) | ||
6 | بررسی عملکرد ، ارزش غذایی و هزینه های تولید علوفه سبز جو با روش آبکشت(هایدروپونیک) و استفاده آن در گوساله های نر پرواری | |
حیدر علی گل محمدی؛ حسن فضایلی؛ مجتبی زاهدی فر؛ شهاب الدین مشرف؛ مهوش کوهی حبیبی؛ منصور صالحی؛ نصرت ا منتجبی؛ علیرضا آذربایجانی؛ علی اکبر شعاعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.62 K) | ||
7 | تعیین شاخص ارزش غذایی سرساخه تاغ (.Haloxylon sp) در استان کرمان | |
محمد ولی تکاسی؛ مجتبی زاهدی فر؛ بهزاد همتی؛ سید مجتبی سید مومن | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB) | ||
8 | تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سر شاخه های دو گونه آتریپلکس (کانی سنس و لنتی فرمیس) با یونجه بر رشد بدن و تولید کرک بزهای رائینی | |
سید مجتبی سیدمومن؛ حسن فضائلی؛ مجتبی زاهدی فر؛ محمد ولی تکاسی؛ مهناز صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB) | ||
9 | مطالعه اثر خوراک حبه و حبه نشده در تشکیل سنگهای مجاری ادراری در بزغاله های نر رائینی | |
سید مجتبی سیدمومن؛ حسین غلامی؛ مجتبی زاهدی فر؛ کامران رضا یزدی؛ مهناز صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
10 | بررسی امکان استفاده از آب پنیر در غنی سازی کاه گندم در واحدهای پرواربندی گوساله | |
محمد ولی تکاسی؛ سعید غلامی؛ مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ مجتبی سید مومن؛ ابراهیم ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.16 K) | ||
11 | بررسی تاثیر سطوح مختلف اوره، ملاس و مدت زمان غنی سازی بر ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرما | |
محمد هادی صادقی؛ مجتبی زاهدی فر؛ عبدالمهدی کبیری فرد؛ محمود دشتی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (743.57 K) | ||
12 | اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه | |
امیر رضا صفایی؛ حسن فضائلی؛ مجتبی زاهدی فر؛ سید احمد میر هادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
13 | تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم تفاله دانه انار در تغذیه گوسفند | |
رضا فیضی؛ احمد قدرت نما؛ مجتبی زاهدی فر؛ محسن دانش مسگران؛ محسن رئیسیان زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) | ||
14 | تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر سنتز پروتئین میکروبی در شکمبۀ گاومیش | |
یاشار وکیل فرجی؛ کاوۀ جعفری خورشیدی؛ مجتبی زاهدی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.46 K) | ||
15 | اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست) | |
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.27 K) | ||
16 | تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس | |
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.02 K) | ||
17 | اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده | |
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (528.36 K) | ||
18 | تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم | |
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.52 K) | ||
19 | اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و سن بر صفات عملکردی شتر یک کوهانه | |
ابوالفضل عباسی؛ مجتبی زاهدی فر؛ نجفقلی دبیری؛ ناصر تیمور نژاد؛ پولاد پورآزاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.95 K) | ||
20 | استفاده بهینه از ضایعات میوه و تره بار به عنوان خوراک دام | |
ابوالفضل عباسی؛ مجتبی زاهدی فر؛ ناصر تیمور نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.81 K) | ||
21 | بررسی مشکلات و اولویت های تحقیقاتی در بخش تغذیه دام و طیور کشور | |
ابوالفضل عباسی؛ علی جوانروح علی آبادی؛ محسن شوکت فدایی؛ عبدالرسول علامه؛ مجتبی زاهدی فر؛ ناصر تیموری نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.75 MB) | ||
22 | استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان فرآوری شده با اوره در تغذیه بره های نر پرواری | |
عبدالحمید کریمی؛ مجتبی زاهدی فر؛ محمد کمالی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
23 | اثر استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسید پروپیونیک روی ضرایب هضمی سیلاژ علوفه کامل نیشکر | |
غلامعلی صنیعی؛ مجتبی زاهدی فر؛ ابراهیم فروغی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.31 K) | ||
24 | اثر اسید تانیک روی میزان تولید گاز، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم یونجه | |
رضا فیضی؛ ولی اله کاشکی؛ مهران اباذری؛ مجتبی زاهدی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.19 K) | ||
25 | اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده | |
رضا فیضی؛ محمد رئیسیان زاده؛ ولی اله کاشکی؛ مجتبی زاهدی فر؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.03 K) |