نویسنده = علی اصغر ساکی
تعداد مقالات: 110

1 اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم و ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
فاطمه صاحبی اعلا؛ جلال سالاری؛ علی اصغر ساکی؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.02 K)

2 ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ روﺷﻬﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻮﻟﮏ ﺑﺮی
شهاب رومیانی؛ علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.37 K)

3 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار
علی اصغر ساکی؛ ع آتشی؛ م ملکی؛ س میرزایی؛ پ زمانی؛ م عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.29 K)

4 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر وﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
علی اصغر ساکی؛ م رابط؛ س میرزایی؛ پ زمانی؛ م عباسی نژاد؛ ا.م وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.35 K)

5 ﺑﺮرﺳﯽ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮات ﻧﻮع ﺟﯿﺮه وﺣﺬف ﭘﺮو ﺗﻮزوآ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﻣﺤﯿﻂ شکمبه
مصطفی خدابنده لو؛ مصطفی ملکی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ علی اصغر ساکی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.44 K)

6 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مصطفی خدابنده لو؛ حسن علی عربی؛ مصطفی ملکی؛ داریوش علیپور؛ علی اصغر ساکی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.33 K)

7 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ و ﺗﻮازن اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮمایی
علی اصغر ساکی؛ راحله جوهری؛ مصطفی ملکی؛ سارا میرزایی؛ معصومه عباسی نژاد؛ علی بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.49 K)

8 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر وﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
علی اصغر ساکی؛ م رابط؛ س میرزایی؛ پ زمانی؛ م عباسی نژاد؛ ا.م وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.72 K)

9 اﺛﺮ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم و ﺑﺮﻧﺞ و آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
س میرزایی؛ غ خداکرمیان؛ علی اصغر ساکی؛ ع عطریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.96 K)

10 ﺑﺮآورد روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن
روح اله اصلانی؛ ملیحه امیرآبادی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.84 K)

11 بررسی پارامترهای عملکرد بلدرچین ژاپنی در پاسخ به جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا
علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی؛ مسعود رنجبران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

12 صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم
مهری رابط؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ امیرمنصور وطن خواه؛ سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.97 K)

13 مقاومت و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی در پاسخ به روشهای مختلف تولک بری
شهاب رومیانی؛ علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.72 K)

14 اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K)

15 ارزیابی تراکم معدنی استخوان، خصوصیات پوسته تخم مرغ و رابطه بین آنها در اثر استفاده از ویتامین Cدر مرغان تخمگذار
مسعود محمد حسین رحمتی؛ علی اصغر ساکی؛ امیر اسکندرلو؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.87 K)

16 ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K)

17 بررسی عوامل ثابت و برآورد اثر آنها بر صفات مختلف تولیدی و تولید مثلی در گوسفند نژاد مهربان
لیلا پژمان؛ پویا زمانی؛ مصطفی ملکی؛ علی اصغر ساکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.33 MB)

18 اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان
زهرا زمانی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ علی اصغر ساکی؛ خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.83 K)

19 تاثیر کنجاله تخم پنبه مکمل شده با لایزین و آنزیم بر عملکرد مرغان تخم گذار در انتهای دوره
خشایار پورنیا؛ علی اصغر ساکی؛ مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ جلال سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (202.86 K)

20 اثر مکمل ید بر کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار
مهدیه اصلانی فریسار؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.8 K)

21 مقایسه کارایی مدل های ریاضی مورد استفاده جهت برآورد نیاز اسیدهای آمینه
رضا ناصری هرسینی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ فاطمه صاحبی اعلاء
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.56 K)

22 تعیین نیاز متیونین و مجموع اسیدهای آمینه گوگرددار مرغ های لگهورن (های لاین W36) سفید در طی چرخه اول تولید
علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ پویا زمانی؛ رضا ناصری هرسینی؛ مرتضی افتخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.17 K)

23 اثر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و آنالوگ مایع هیدروکسی متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ مرتضی افتخاری؛ رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.97 K)

24 اثرنسبت های مختلف پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای (محلول و نامحلول) بر ترکیب لاشه ی جوجه های گوشتی
حمید رضا همتی متین؛ علی اصغر ساکی؛ مصطفی خدابنده لو؛ ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.14 K)

25 استفاده از منابع پروتئین گیاهی ارزان تر در جانشینی کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ معصومه عباسی نژاد؛ جلال سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.24 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه