نویسنده = احمد محبی فر | ||
تعداد مقالات: 9 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﺋﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ ﮔﺬار، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی خون و صفات کیفی تخم مرغ | |
سیف اله کاشانی؛ احمد محبی فر؛ میثم افسری؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.3 K) | ||
2 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ زﯾﺘﻮن و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه غذایی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
میثم افسری اکبر آبادی؛ احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.22 K) | ||
3 | اﻣﮑﺎنﺳﻨﺠﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪی ﮔﻮار و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ | |
احمد محبی فر؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.09 K) | ||
4 | ﺗﺎﺛﯿﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ وآﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮدﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ ﮔﺬار | |
احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.8 K) | ||
5 | اثر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و پودر مخلوط گیاهی حاوی سیر و آویشن در جیره ی غذایی بر عملکرد مرغ های تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ | |
احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.29 K) | ||
6 | تاثیر استفاده از پربیوتیک و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخم گذار،فراسنجه های بیوشیمیایی و فیزیولوژی خون و صفات کیفی تخم مرغ | |
سیف الله کاشانی؛ احمد محبی فر؛ میثم افسری؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) | ||
7 | اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله زیتون و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخم گذار | |
میثم افسری اکبرآبادی؛ احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.58 K) | ||
8 | امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ | |
محمد احسانی؛ مهران ترکی؛ احمد محبی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) | ||
9 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد مرغ تخمگذار | |
احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) |