نویسنده = یداله چاشنی دل | ||
تعداد مقالات: 22 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﯿﺮه در دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
قاسم فرهادی؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.36 K) | ||
2 | بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری آﺗﺎﺑﺎی | |
حامد شهابی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ زمان رستم نژاد؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.73 K) | ||
3 | بررسی اثر نوع و نحوه فراوری غلات مورد استفاده در تغذیه اسب های مسابقه | |
یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB) | ||
4 | مواد مغذی موثر در کاهش استرس و هیجان در اسب های مسابقه | |
یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.69 K) | ||
5 | بررسی اثر فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای ضایعات سیب زمینی به منظور استفاده در تغذیه دام | |
یداله چاشنی دل؛ حسین کلارستاقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.38 K) | ||
6 | محاسبه بهینه بودن میزان نور مصرفی در مرغداری های گوشتی منطقه دشت ساری | |
محسن نیازمندخراسانی؛ مصطفی یوسف الهی؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.77 K) | ||
7 | بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو برعملکرد و خصوصیات لاشه در بره های نر پرواری زل | |
حسین کلارستاقی؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
8 | اثر سطوح مختلف پروتئین با و بدون افزودن پودر قارچ صدفی برعملکرد وخصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
احمد رنجبر؛ منصور رضائی؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (909.66 K) | ||
9 | اثرسطوح مختلف پروتئین با و بدون افزودن پودر قارچ صدفی بر برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
احمد رنجبر؛ منصور رضائی؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (693.91 K) | ||
10 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان | |
محمد پاسندی؛ حسن فضائلی؛ سید حسن حافظیان؛ عبداله کاویان؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
11 | بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC | |
یداله چاشنی دل؛ بهنام قربانی کوکنده؛ حسن حافظیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.1 K) | ||
12 | اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم | |
مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.56 K) | ||
13 | ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده | |
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ علیرضا جعفری صیادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.43 K) | ||
14 | اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ | |
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.76 K) | ||
15 | اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز | |
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.78 K) | ||
16 | اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر عملکرد رشد بره های پرواری زل | |
یداله چاشنی دل؛ حسین فقیه عبداللهی؛ مهدی بهاری؛ حسن نبی پور افروزی؛ علی اکبر ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.17 K) | ||
17 | اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر فراسنجه های خونی بره های پرواری زل | |
یداله چاشنی دل؛ حسین فقیه عبداللهی؛ مهدی بهاری؛ حسن نبی پور افروزی؛ علی اکبر ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.44 K) | ||
18 | بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل، قابلیت تبدیل هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای | |
زمان رستم نژاد؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ حامد شهرابی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.15 K) | ||
19 | بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر نژاد آتابای | |
زمان رستم نژاد؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ حامد شهابی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.52 K) | ||
20 | بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای | |
حامد شهابی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ زمان رستم نژاد؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.81 K) | ||
21 | بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری آتابای | |
حامد شهابی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ زمان رستم نژاد؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K) | ||
22 | اثر روغن ماهی و روغن آویشن بر خواص ضداکسیدانی و برخی فرآسنجه های سرم خون بره های پرواری | |
مهدی نوری جوجاده؛ رسول پیرمحمدی؛ یداله چاشنی دل؛ اسماعیل توانافر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.01 K) |