نویسنده = طاهره محمدآبادی | ||
تعداد مقالات: 48 | ||
26 | نقش NSPs در کاهش کلسترول و چربی جوجه های گوشتی | |
طاهره محمدآبادی؛ علی آقائی؛ صالح طباطبائی؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.51 K) | ||
27 | ناپدید شدن ماده خشک والیاف نامحلول در شوینده خنثی کنجاله آفتابگردان غنی شده با هیدروکسید سدیم یا فرمالدئید، در محیط کشت خالص قارچ های بی هوازی | |
طاهره محمدآبادی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی؛ محمدرضا نصیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.85 K) | ||
28 | فراسنجه های تخمیر و تولید گاز مورد (Myrtus) شمال خوزستان و جنوب فارس در تغذیه نشخوارکنندگان | |
کوثر بویری کناری؛ حمید شهدادی جهرمی؛ طاهره محمدآبادی؛ روح الله شاکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.59 K) | ||
29 | پارامترهای تولید گاز گیاه پنیرک Malva sylvestris ، برگ کنار Ziziphus spina_cheristi and و یونجه alfalfa hay در گوزن زرد Dama dama ایرانی | |
حمید شهدادی جهرمی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ روح الله شاکری؛ کوثر بویری کناری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (237.65 K) | ||
30 | اثر سطوح مختلف پوست انار بر فراسنجه های تولیذ گاز در جیره های پرکنسانتره | |
یدالله عزیزنیا؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.3 K) | ||
31 | تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک برگ پسته وحشی خنجوک ( Pistacia khinjuk) | |
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (624 K) | ||
32 | تعیین ارزش غذایی برگ درخت پسته وحشی خنجوک (Pistacia khinjuk) با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز | |
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.44 K) | ||
33 | بررسی قابلیت هضم آزمایشگاهی برگ، غلاف، دانه و شاخه کامل سوبابل (Leucaena leucocephal ) | |
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.44 K) | ||
34 | بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار | |
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.71 K) | ||
35 | بررسی اثرات فرآوری کاه کنجد با آب، اسید سولفوریک و بخار آب تحت فشار بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای در گوسفند | |
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.19 K) | ||
36 | تاثیر روش های مختلف عمل آوری شیمیایی بر فراسنجه های هضم و تخمیر آزمایشگاهی برگ خرما | |
طاهره محمدآبادی؛ زینب غزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.16 K) | ||
37 | تخمین هضم پذیری آزمایشگاهی جیره های حاوی سطوح مختلف هسته خرما | |
زینب غزی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبایی وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.16 K) | ||
38 | بررسی ترکیب شیمیایی برگ، غلاف، دانه و شاخه ی کامل سوبابل ( Leucaena leucocephala) | |
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.24 K) | ||
39 | ناپدید شدن ماده خشک و الیاف نامحلول در شوینده خنثی یونجه تیمار شده با آنزیم اگزوژنوس و یا هیدروکسید سدیم توسط قارچ های بی هوازی شکمبه | |
طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.08 K) | ||
40 | تاثیر تغذیه جیره های دستی به جای جیره های مرتعی بر روند تغییرات نیتروژن آمونیاکی شکمبه شتر های تک کوهانه | |
پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.74 K) | ||
41 | بررسی تغییرات روند pH شکمبه شترهای تک کوهانه تحت تاثیر تغذیه جیره های دستی و جیره های مرتعی | |
پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.26 K) | ||
42 | بررسی اثر فرآوری تفاله لیموترش با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ابقاء نیتروژن و پارامترهای ادرار بزهای نر رائینی | |
ملیحه مروت؛ پوریا دادور؛ امید دیانی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ مژده محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K) | ||
43 | اثر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر تخمیر و هشم پذیری کاه گندم در شرایط آزمایشگاهی | |
محمدجواد خلیفه؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.28 K) | ||
44 | تاثیر عمل آوری تفاله شیرین بیان با مواد شیمیایی بر پارامترهای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه | |
محمدجواد خلیفه؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.92 K) | ||
45 | بررسی اثر پودر گیاه بادبان رومی ایرانی بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله های شیرخوار هلشتاین قبل و بعد از شیرگیری | |
مهدی عاصمی اصفهانی؛ مهدی بابایی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.66 K) | ||
46 | تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان | |
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.7 K) | ||
47 | بررسی ارزش تغذیه ای گیاه خارمریم و تاثیر آن بر باکتری های شکمبه گاومیش با جیره بر پایه ذرت | |
زینب نیک زاد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.58 K) | ||
48 | بررسی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده تغذیه شده با نسبت متفاوت انرژی به پروتئین، پرورش یافته در قفس | |
ملیحه مروت؛ پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ ابراهیم بحرینی؛ رضا مصدق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.21 K) |