نویسنده = علی محرری
تعداد مقالات: 24

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺸﻨﺪه Lethal Concentration ﺟﯿﻮه ﻏﯿﺮ آﻟﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﮋاد راس 308
پژمان محقق؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.66 K)

2 اﺛﺮ دو ﺳﻄﺢ از ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ( RDP ) روی ﮐﯿﻔﯿﺖ اﺳﭙﺮم ﺑﺰ ﻧﺮ
جواد نصیری؛ علی محرری؛ پزمان میر شکرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽﺗﺄﺛﯿﺮ اوره در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢﻫﺎی ﮐﺒﺪی در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
رسول رضائی؛ علی محرری؛ جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.88 K)

4 اثر دو سطح RDP بر متابولیت های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در بز نر
رسول رضائی؛ علی محرری؛ جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.53 K)

5 استفاده از اکسید کرم (Cr2O3) به منظور تخمین ماده ی خشک مصرفی در گوسفند و بز
موسی زرین؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.29 K)

6 مطالعه ایمنی سازی بز در مقابل آنزیم اوره آز و تاثیر ان بر توازن نیتروژن در بدن
محسن رضوانی؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.68 MB)

7 مطالعه عوامل موثر بر فاصله زایش تا اولین تلقیح گاوهای هلشتاین در شهرکرد
نرگس مداحی؛ حسین مهربان؛ سعید کریمی دهکردی؛ علی محرری؛ علی کدیور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.82 K)

8 شناسایی عوامل موثر بر تعداد تلقیح جهت باروری گاوهای هلشتاین شهرکرد
نرگس مداحی؛ حسین مهربان؛ سعید کریمی دهکردی؛ علی محرری؛ علی کدیور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.17 K)

9 بررسی تأثیر شکم زایش و میزان تولید بر روی نیتروژن با منشأ اوره در شیر گاوهای هلشتاین
جواد رئیسی؛ امیر داور فروزنده؛ علی محرری؛ احمدرضا گل پرور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.64 K)

10 اثر سطوح مختلف آنزیم و ترئونین در جیره های بر پایه گندم بر شاخص های رشد و ویسکوزیته محتویات روده جوجه های گوشتی
ماندانا حسینی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهربان؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (740.81 K)

11 تعیین زمان ماندگاری خوراک مصرفی در دستگاه گوارش حیوانات مختلف با استفاده از شاخص اکسید کروم
امیر احمد پور؛ موسی زرین؛ جواد حبیبی زاد؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.55 K)

12 اثر تغذیه اوره بر خصوصیات لاشه گوسفندان بلوچی و کردی
جواد نصیری؛ علی محرری؛ پژمان میرشکرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.08 K)

13 بررسی اثر تغذیه اوره بر فراسنجه های شکمبه و نیتروژن اورهای خون گوسفندان بلوچی و کردی
جواد نصیری؛ علی محرری؛ پژمان میرشکرایی؛ محمدجواد جمالزاده جهرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.54 K)

14 مقایسه قابلیت هضم ظاهری اندازه گیری شده جیره های مختلف با استفاده از نشانگر خاکستر نامحلول در اسید (AIA) و مشاهده مستقیم
موسی زرین؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.78 K)

15 تعیین زمان ماندگاری خوراک مصرفی در دستگاه گوارش حیوانات مختلف با استفاده از شاخص پلی اتیلن گلایکول
موسی زرین؛ علی محرری؛ امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.82 K)

16 واکنش سطح کلسترول و تری گلیسرید خون دو نژاد بز (بومی و سانن) به دو سطوح مختلف انرژی مصرفی
اسماعیل خلجی؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی خشوئی؛ اله مراد قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.87 K)

17 پاسخ سطح گلوکز خون دو نژاد بز به دو سطح کربوهیدرات غیر الیافی جیره
اسماعیل خلجی؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی خشوئی؛ اله مراد قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.79 K)

18 افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط (TMR) و اثر آن بر اندازه ذرات خوراک و مدفوع گاو های شیری
قاسمعلی تیموری جروکانی؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.39 K)

19 افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط (TMR) و اثر آن بر تولید و ترکیبات شیر گاو های شیری
قاسمعلی تیموری؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.12 K)

20 ارزیابی برخی از خصوصیات تغذیه ای یونجه و اسپرس در منطقه شهرکرد
الهه طغیانی؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.32 K)

21 بررسی تاثیر اوره در جیره بر برخی فراسنجه های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در گوسفند
رسول رضائی؛ علی محرری؛ جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.43 K)

22 بررسی تاثیر اوره جیره بر برخی فراسنجه های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در گوسفند
رسول رضائی؛ علی محرری؛ جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.46 K)

23 بررسی اثر چند نوع چربی جیره بر تولید و ترکیب شیر میشهای تازه زای لری
مرتضی کیخاصابر؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ فریبرز خواجعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)

24 تعیین غلظت کشنده (Lethal Concentration) جیوه غیر آلی در جوجه های گوشتی نژاد راس 308
پژمان محقق؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.23 K)