نویسنده = محسن امیدی
تعداد مقالات: 8

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.4 K)

3 بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ در ﺟﯿﺮه ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
محمد کاملی؛ بهنام کریمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ محسن امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.13 K)

4 بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (507.24 K)

5 تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.55 K)

6 تاثیر روغن ماهی، کلزا و سویا بر میزان اکسیداسیون تخم مرغ و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغان تخم گذار سویه Tetra-SL
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.03 K)

7 تاثیر منابع روغن و جلبک دریایی بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ، مرغ های تخم گذار
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.87 K)

8 بررسی تغییرات کیفی تخم مرغ تحت تاثیر مصرف روغن ماهی و گیاهان دارویی در جیره مرغ های تخمگذار
محمد کاملی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ بهنام کریمی؛ محسن امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)