نویسنده = شعبان رحیمی | ||
تعداد مقالات: 51 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL | |
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K) | ||
2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.4 K) | ||
3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﯿﻔﯽ ﺧﻮراک در ﺳﻨﯿﻦ اوﻟﯿﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﮔﻮﺷتی | |
محمد کاملی؛ محمدامیر کریمی؛ شعبان رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.2 K) | ||
4 | تاﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻏﺬاﯾﯽ در ﺳﻨﯿﻦ اوﻟﯿﻪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎی ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
محمد کاملی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K) | ||
5 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ در دو ﺷﺮاﯾﻂ دﻣﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ | |
صیفعلی ورمقانی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسن زاده؛ هوشنگ جعفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.66 K) | ||
6 | ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ ﻧﺎﻧﻮ ﻧﻘﺮه ﺑﻌﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ وزن ﻧﺴﺒﯽ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﻓﻮﻣﺘﺮﯾﮏ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد تقی زاده؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.03 K) | ||
7 | تراﻧﺴﻔﻮرﻣﺎﺳﯿﻮن ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ Glass bead | |
زبیده هاشم زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.86 K) | ||
8 | ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی آﻟﻮده ﺑﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺎراﯾﯽ ﺟﺎذب ﺳﻢ ﭘﻠﯽ ﺳﻮرب ﻃﯽ دوره رﺷﺪ | |
هما آراک؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ دلنیا احمدپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
9 | اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ (.Satureja khuzestanica L) بر عملکرد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
هما آراک؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ دلنیا احمدپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (994.64 K) | ||
10 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده زودﻫﻨﮕﺎم از ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم در ﻫﭽﺮی ﺑﺮ ﻣﺮﻓﻮﻟﻮژی دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
فهیمه هاشم زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺗﺮﺷﯿﺰی؛ علی اکبر مسعودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
11 | ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ اﯾﻤﻦ ﺳﺎزی ﺷﺪه ﻋﻠﯿﻪ ﮐﻤﭙﯿﻠﻮﺑﺎﮐﺘﺮژژوﻧﯽ | |
ابوالقاسم سجادی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی؛ حسین ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
12 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ selko pH، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک و ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺳﺮﺧﺎرگل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
پژواک خاکی؛ ابوالقاسم سجادی؛ حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (883.77 K) | ||
13 | بررسی کارایی پروبیوتیک بر عملکرد رشد بلدرچین ژاپنی | |
کاظم سیفی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ سارا یوسفیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (925.46 K) | ||
14 | بررسی اثر مسیرهای مختلف ورود پروبیوتیک به دستگاه گوارش بر فیزیولوژی روده باریک بلدرچین ژاپنی | |
کاظم سیفی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ اسدالله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB) | ||
15 | تاثیر سطوح مختلف برگ زیتون بر فعالیت آنزیم ها و غلظت هورمون های تیروئیدی سرم خون جوجه های گوشتی در دو شرایط دمای طبیعی و استرس سرمایی | |
صیفعلی ورمقانی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسن زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (934.25 K) | ||
16 | تاثیر ایمنو گلوبولین اختصاصی زرده تخم مرغ ( IgY ) بر علیه سالمونلا تیفی موریوم در جوجه های گوشتی | |
لیلا دارابی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.25 K) | ||
17 | تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی | |
مریم شفیعی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB) | ||
18 | مقایسه اثر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر آلودگی تجربی با کمپیلوباکتر ژژونی در جوجه های گوشتی | |
کوثر غریب ناصری؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.88 K) | ||
19 | اثر پرتوهای گاما و الکترون بر باکتری اشریشیا کلی در جیره جوجه های گوشتی | |
سعید یخکشی؛ شعبان رحیمی؛ پروین شورنگ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.47 K) | ||
20 | مقایسه اثر پروبیوتیک های مخلف بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
محمد سلیمانی توانی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فریدون نیک نفس | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB) | ||
21 | مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس | |
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (747.19 K) | ||
22 | مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس | |
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.95 K) | ||
23 | مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس | |
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.22 K) | ||
24 | استفاده از شاخص تورنکوئیست برای ارزیابی بهره وری کل عوامل تولید و بهبود وضعیت تولید در صنعت مرغداری گوشتی(مطالعه موردی استان تهران) | |
محمد رضایی؛ شعبان رحیمی؛ امیرحسین چیذری؛ حامد رفیعی؛ مریم مرادی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.08 K) | ||
25 | بررسی تاثیرات سه جدایه باکتری های اسید لاکتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
شیما قیامی پور؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مژگان ناهید | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB) |