نویسنده = شعبان رحیمی
تعداد مقالات: 51

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.4 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﯿﻔﯽ ﺧﻮراک در ﺳﻨﯿﻦ اوﻟﯿﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﮔﻮﺷتی
محمد کاملی؛ محمدامیر کریمی؛ شعبان رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.2 K)

4 تاﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻏﺬاﯾﯽ در ﺳﻨﯿﻦ اوﻟﯿﻪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎی ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
محمد کاملی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K)

5 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ در دو ﺷﺮاﯾﻂ دﻣﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
صیفعلی ورمقانی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسن زاده؛ هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.66 K)

6 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ ﻧﺎﻧﻮ ﻧﻘﺮه ﺑﻌﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ وزن ﻧﺴﺒﯽ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﻓﻮﻣﺘﺮﯾﮏ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد تقی زاده؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.03 K)

7 تراﻧﺴﻔﻮرﻣﺎﺳﯿﻮن ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ Glass bead
زبیده هاشم زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.86 K)

8 ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی آﻟﻮده ﺑﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺎراﯾﯽ ﺟﺎذب ﺳﻢ ﭘﻠﯽ ﺳﻮرب ﻃﯽ دوره رﺷﺪ
هما آراک؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ دلنیا احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

9 اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ (.Satureja khuzestanica L) بر عملکرد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
هما آراک؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ دلنیا احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (994.64 K)

10 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده زودﻫﻨﮕﺎم از ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم در ﻫﭽﺮی ﺑﺮ ﻣﺮﻓﻮﻟﻮژی دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فهیمه هاشم زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺗﺮﺷﯿﺰی؛ علی اکبر مسعودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

11 ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ اﯾﻤﻦ ﺳﺎزی ﺷﺪه ﻋﻠﯿﻪ ﮐﻤﭙﯿﻠﻮﺑﺎﮐﺘﺮژژوﻧﯽ
ابوالقاسم سجادی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی؛ حسین ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

12 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ selko pH، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک و ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺳﺮﺧﺎرگل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
پژواک خاکی؛ ابوالقاسم سجادی؛ حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (883.77 K)

13 بررسی کارایی پروبیوتیک بر عملکرد رشد بلدرچین ژاپنی
کاظم سیفی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ سارا یوسفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (925.46 K)

14 بررسی اثر مسیرهای مختلف ورود پروبیوتیک به دستگاه گوارش بر فیزیولوژی روده باریک بلدرچین ژاپنی
کاظم سیفی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

15 تاثیر سطوح مختلف برگ زیتون بر فعالیت آنزیم ها و غلظت هورمون های تیروئیدی سرم خون جوجه های گوشتی در دو شرایط دمای طبیعی و استرس سرمایی
صیفعلی ورمقانی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (934.25 K)

16 تاثیر ایمنو گلوبولین اختصاصی زرده تخم مرغ ( IgY ) بر علیه سالمونلا تیفی موریوم در جوجه های گوشتی
لیلا دارابی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.25 K)

17 تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

18 مقایسه اثر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر آلودگی تجربی با کمپیلوباکتر ژژونی در جوجه های گوشتی
کوثر غریب ناصری؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.88 K)

19 اثر پرتوهای گاما و الکترون بر باکتری اشریشیا کلی در جیره جوجه های گوشتی
سعید یخکشی؛ شعبان رحیمی؛ پروین شورنگ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.47 K)

20 مقایسه اثر پروبیوتیک های مخلف بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
محمد سلیمانی توانی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

21 مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (747.19 K)

22 مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.95 K)

23 مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.22 K)

24 استفاده از شاخص تورنکوئیست برای ارزیابی بهره وری کل عوامل تولید و بهبود وضعیت تولید در صنعت مرغداری گوشتی(مطالعه موردی استان تهران)
محمد رضایی؛ شعبان رحیمی؛ امیرحسین چیذری؛ حامد رفیعی؛ مریم مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.08 K)

25 بررسی تاثیرات سه جدایه باکتری های اسید لاکتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
شیما قیامی پور؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مژگان ناهید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه