نویسنده = محمد امیر کریمی ترشیزی
تعداد مقالات: 59

51 مقایسه اثر مکمل ورمی هوموس و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر برخی صفات بیوشیمیایی سرم، درصد هماتوکریت و میزان هموگلوبین بلدرچین ژاپنی
محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مصعب احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.56 K)

52 بررسی اثر گیاهان دارویی بر پارامترهای شکمبه به روش آزمایشگاهی
فاطمه نعمتی شیرزی؛ یوسف روزبهان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.25 K)

53 آنالیز کیفی عصاره اتانولی بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتوگرافی و طرف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K)

54 آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K)

55 اثر تغذیه قارچ خوراکی مرزه بر کیفیت گوشت و قابلیت هضم مواد مغذی در بلدرچین ژاپنی
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.81 K)

56 اثر قارچ خوراکی، آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان بر عملکرد و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.8 K)

57 استفاده از Bacillus lentus و Pseudomonas putida به عنوان پروبیوتیک در جوجه هاش گوشتی
محمد نقی زاده؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ علی نیکام؛ کوثز غریب ناصری؛ سیاوش عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.57 K)

58 نقش ظرفیت بادکنندگی آب فیبرهای مختلف در ایجاد ویسکوزیته
حمیدرضا همتی متین؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سمیه کامران آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.83 K)

59 تاثیر برگ زیتون بر فشار خون سیستولیک جوجه های گوشتی در شرایط دمای معمولی و استرس سرمایی
صیفعلی ورمقانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسن زاده؛ هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.47 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه