نویسنده = محسن دانش مسگران | ||
تعداد مقالات: 74 | ||
1 | بررﺳﯽ ﺑﺎر اﺳﯿﺪی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﭘﺮداﻧﻪ ی ﺣﺎوی ﺑﺮﺧﯽ ﺑﺎﻓﺮﻫﺎی ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون ﺗﻨﯽ | |
جواد امینی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.89 K) | ||
2 | اﺛﺮ اﺳﺎﻧﺲﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﭘﺮواری ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻮاد ﻣﺘﺮاﮐﻢ ﺑﺎﻻ | |
سید علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محسن دانش مسگران؛ احسان پرند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.28 K) | ||
3 | اﺛﺮ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ و ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ و ﺗﻮازن ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮﭼﯽ | |
یونس علی علی جو؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.36 K) | ||
4 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه و روش ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺟﻮﯾﺪن و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﯾﻞ ﺷﯿﺮدهی | |
یونس علی علی جو؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.57 K) | ||
5 | ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی | |
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.3 K) | ||
6 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی | |
عباس افقهی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.28 K) | ||
7 | ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﯾﻮﻧﺠﻪ ی ﺧﺸﮏ و ﭘﻮدر ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ روش ﻧﻮﯾﻦ ﺑﺮون تنی | |
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.65 K) | ||
8 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﻏﯿﺮﻓﯿﺒﺮی در ﺟﯿﺮه ﻗﺒﻞ از زاﯾﺶ ﺑﺮ ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در ﺑﻌﺪ از زایش | |
روشنک جعفری جعفر پور؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی؛ علیرضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.78 K) | ||
9 | اﺛﺮ اﻓﺰودن روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﮔﺎوﻫﺎی دورهی اﻧﺘﻘﺎل ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ | |
رضا گنجوی؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا هروی موسوی؛ محسن دانش مسگران؛ جواد آرشامی؛ صمد صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.63 K) | ||
10 | اﺛﺮ اﻓﺰودن روﻏﻦ ﮔﻠﯿﺴﺮول و ﮐﺎﻧﻮﻻ در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی در دوره ی اﻧﺘﻘﺎل | |
رضا گنجوی؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا هروی موسوی؛ محسن دانش مسگران؛ جواد آرشامی؛ مرضیه تیموری؛ صمد صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.59 K) | ||
11 | تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز | |
فرخنده رضائی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
12 | طول دوره خشکی و غلظت کربوهدرات های غیرالیافی جیره های دوره انتقال برفعالیت فولیکولی گاوهای شیری هلشتاین در دوره بعد از زایش | |
روشنک جعفری جعفرپور؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی؛ علیرضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB) | ||
13 | تاثیر انواع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز | |
فرخنده رضایی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB) | ||
14 | تاثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز تفاله خشک چغندر در شرایط برون تنی | |
مهسا سجادیان؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ حسین جهانی عزیز آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB) | ||
15 | بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS | |
لیلا حیدری؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.52 K) | ||
16 | بررسی تفاله ی گندم، سویا و سویای فراوری شده با دو روش سه مرحله ی آنزیمی و روش تخمین نیمه عمر تولید گاز و تولید نیتروژن میکروبی | |
لیلا حیدری؛ محسن دانش مسگران؛ زینب موسویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.2 K) | ||
17 | پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش | |
محمد امین مهرجردی؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.96 K) | ||
18 | اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه رامین خوزستان | |
عباس افقهی زاده؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.89 K) | ||
19 | مقایسه ترکیبات شیمیایی ارقام جو اقلیم های مختلف ایران | |
عین اله عبدی قزلجه؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ علی وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB) | ||
20 | بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک در گاوهای شیری | |
هادی قربانی فارمد؛ احمد افضل زاده؛ محسن دانش مسگران؛ علی اکبر خادم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.99 K) | ||
21 | بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری | |
احمد افضل زاده؛ هادی قربانی فارمد؛ محسن دانش مسگران؛ علی اکبر خادم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.88 K) | ||
22 | اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری نژاد هلشتاین بر تولید و ترکیب شیر | |
احمد افضل زاده؛ محمد حسین پالیزدار؛ امیر نیاسری نسلجی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.33 K) | ||
23 | اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری هلشتاین بر غلظت پلاسمایی لپتین، گلوکز و اسید های چرب غیر استریفیه | |
محمد حسین پالیزدار؛ احمد افضل زاده؛ امیر نیاسری نسلجی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.22 K) | ||
24 | تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی | |
حسین جانمحمدی؛ حسن نصیری مقدم؛ جواد پوررضا؛ محسن دانش مسگران؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
25 | بررسی خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی برگ و طوقه چغندرقند با دو روش مختلف برداشت | |
محمد رئیسیان زاده؛ محمد نوروزی؛ حسن فضایلی؛ محسن دانش مسگران؛ رضا رئیسیان زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.82 K) |