نویسنده = ابوالقاسم گلیان | ||
تعداد مقالات: 54 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻟﯿﺰﯾﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
محمدصادق حسینی مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.21 K) | ||
2 | بررﺳﯽ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﻦ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮐﻨﺠﺎﻟﻪﺳﻮﯾﺎ از ﺗﻐﯿﯿﺮات رﻧﮓ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی | |
محمد صدقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ پریسا سلیمانی رودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.74 K) | ||
3 | ﺗﺨﻤﯿﻦ ﻣﯿﺰان اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی | |
پریسا سلیمانی رودی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد صدقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.92 K) | ||
4 | ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم ﺑﺮاﺳﺎس ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎیی | |
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.46 K) | ||
5 | اثر سطوح ژژﻧﻮم ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﯾﺨﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ جوجه های گوشتی | |
سجاد مرادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.26 K) | ||
6 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سجاد مرادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K) | ||
7 | اثر ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﻠﺴﯿﻢ دار ﻧﯿﺮوﮔﺎه ﺑﺮق ﻣﺸﻬﺪ و ﺳﻄﺢ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سمیرا حسن پور؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.47 K) | ||
8 | تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی | |
محمدجواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.15 MB) | ||
9 | اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
ﻋﻠﯽ گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمد علی محمد پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (892.37 K) | ||
10 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم واﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ و اﻧﺪازه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در دوره اول ﺗﺨﻤﮕﺬاری | |
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (952.01 K) | ||
11 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی ﭘﺮﭼﺮب اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه در دﻣﺎی ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﺮ آﻧﺰﯾﻤﻬﺎی ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
صفا ژاله؛ ابوالقاسم گلیان؛ علی میرقلنج؛ محمد شاهرخ صادقی مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (747.5 K) | ||
12 | کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی | |
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.47 K) | ||
13 | کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی | |
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.37 K) | ||
14 | اﺛﺮ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﮔﻮﮔﺮد دار ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﺑﺎﻓﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ (ژژﻧﻮم) ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
15 | بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی | |
محمد سالار معینی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.29 K) | ||
16 | بررسی تاثیر کلسیم جیره بر میزان انرژی قابل متابولیسم چربی ها | |
محمد سالار معینی؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.45 K) | ||
17 | تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی | |
محمد اعمی ازغدی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد پیله ور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.98 K) | ||
18 | اثر کنجاله پنبه دانه عمل آوری شده با بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و عملکرد مرغ های تخمگذار | |
علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.48 K) | ||
19 | اثر سطوح انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان و میان دان بر عملکرد جوجه های گوشتی با وزن بیشتر از 2 کیلو گرم | |
شهریار مقصودلو؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.62 K) | ||
20 | بررسی اثر پودر چربی، اسیدهای آمینه گوگرد دار و سولفات سدیم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
حمید زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد ضیایی؛ محمدرضا توکلی؛ علی زنگنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (505.23 K) | ||
21 | تعیین اثرات پودر زردچوبه و تفاله گوجه فرنگی بر سیستم ایمنی و وضعیت ضد اکسیداسیونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی سویه آرین | |
جواد حسینی واشان؛ ابوالقاسم گلیان؛ اکبر یعقوبفر؛ اصغر زربان؛ پیمان اسماعیلی نسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.01 K) | ||
22 | تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی | |
حسین جانمحمدی؛ حسن نصیری مقدم؛ جواد پوررضا؛ محسن دانش مسگران؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
23 | تاثیر سطوح متفاوت دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
سمیه سالاری؛ حسن نصیری مقدم؛ جواد آرشامی؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.3 K) | ||
24 | بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذاری | |
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.3 K) | ||
25 | بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاری | |
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.04 K) |