نویسنده = یدالله چاشنی دل | ||
تعداد مقالات: 18 | ||
1 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه اﺳﯿﺪی ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﻘﺪار ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ در وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.97 K) | ||
2 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.56 K) | ||
3 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻏﻠﻈﺖ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﻫﯿﺪروﮐﺴﯽ ﺳﯿﻨﺎﻣﯿﮏ ﻣﻮﺟﻮد در ﺳﺎﻗﻪ 11 وارﯾﺘﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ دﺳﺘﺮﺳﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری ﯾﺎﻧﺴﺮی؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.54 K) | ||
4 | تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای در 10 وارﯾﺘﻪی ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.9 K) | ||
5 | اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و روﻏﻦ آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﺿﺪاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﺮم ﺧﻮن ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری | |
مهدی نوری جو جاده؛ رسول پیر محمدی؛ یدالله چاشنی دل؛ اسماعیل توانا فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.37 K) | ||
6 | بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی | |
زمان رستم نژاد؛ یدالله چاشنی دل؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حامد شهابی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.72 K) | ||
7 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎبای | |
زمان رستم نژاد؛ یدالله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ حامد شهابی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.03 K) | ||
8 | بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻏﺬاﯾﯽ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی | |
حامد شهابی؛ یدالله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ زمان رستم نژاد؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.97 K) | ||
9 | بررسی اثر اسانس آویشن برتولید گاز در گوسفند زل | |
حامد شهابی؛ یدالله چاشنی دل؛ احمد موسوی سید علی کیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB) | ||
10 | بررسی اثر روغن ماهی برتولید گاز در گوسفند زل | |
حامد شهابی؛ یدالله چاشنی دل؛ زمان رستم نژاد؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (913.74 K) | ||
11 | تأثیر قارچ صدفی و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ در مرغ ها تخمگذار لگهورن | |
فرشته شکرانی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری؛ یدالله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (895.96 K) | ||
12 | ارتباط غلظت ترکیبات فنولی (اسید فرولیک و پ-کوماریک) موجود در پوسته دانه جو با فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در دو واریته (صحرا و بدون پوشینه) در گوسفند | |
معصومه شریفی؛ اسداله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.9 K) | ||
13 | بررسی اثر اسید چرب امگا 3 و امگا 6 بر میزان فحلی میش های زل مازندرانی | |
محمد هادی آقاجانی دلاور؛ یدالله چاشنی دل؛ عیسی دیرنده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.04 K) | ||
14 | بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K) | ||
15 | بررسی ارتباط ترکیبات فیبری و فنولی موجود در پوسته دانه جو با میزان هضم شکمبه ای واریته های مختلف | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.61 K) | ||
16 | بررسی اثر غلظت اسیدهای هیدروکسی سینامیک موجود در ساقه 11 واریته برنج بر قابلیت دسترسی مواد مغذی در گوسفند | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.93 K) | ||
17 | تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K) | ||
18 | تاثیر تراکم انرژی و سایر مواد مغذی جیره در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی | |
قاسم فرهادی؛ منصور رضایی؛ یدالله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.33 K) |