نویسنده = شیما طیبی | ||
تعداد مقالات: 8 | ||
1 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه اﺳﯿﺪی ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﻘﺪار ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ در وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.97 K) | ||
2 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.56 K) | ||
3 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻏﻠﻈﺖ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﻫﯿﺪروﮐﺴﯽ ﺳﯿﻨﺎﻣﯿﮏ ﻣﻮﺟﻮد در ﺳﺎﻗﻪ 11 وارﯾﺘﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ دﺳﺘﺮﺳﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری ﯾﺎﻧﺴﺮی؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.54 K) | ||
4 | تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای در 10 وارﯾﺘﻪی ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.9 K) | ||
5 | بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K) | ||
6 | بررسی ارتباط ترکیبات فیبری و فنولی موجود در پوسته دانه جو با میزان هضم شکمبه ای واریته های مختلف | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.61 K) | ||
7 | بررسی اثر غلظت اسیدهای هیدروکسی سینامیک موجود در ساقه 11 واریته برنج بر قابلیت دسترسی مواد مغذی در گوسفند | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.93 K) | ||
8 | تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K) |