نویسنده = علیرضا جعفری صیادی
تعداد مقالات: 21

1 Nutritional Wisdom تاﺛﯿﺮ ﺗﺪﺑﯿﺮ ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.93 K)

2 تواﻧﺎﯾﯽ ﻣﺼﺮف اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺎﺛﯿﺮآن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454.04 K)

3 تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید
بهاره کاظم نیا؛ منصور رضایی؛ علیرضا جعفری صیادی؛ حمید دلدار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB)

4 تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر کیفیت تخم مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید
بهاره کاظم نیا؛ منصور رضایی؛ علیرضا جعفری صیادی؛ حمید دلدار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.94 MB)

5 اثر ﺗﺪﺑﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﺑﺮ راﻧﺪﻣﺎن ﻫﺎی ﻫﺰﯾﻨﻪ ای در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.76 MB)

6 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺪﺑﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﺑﺮ ﺑﺎزدﻫﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﭘﺮورﺷﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.97 MB)

7 مطالعه استفاده از پودر سیب زمینی ضایعاتی بر شاخص های اقتصادی در جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (176.48 K)

8 تأثیر اقتصادی هدفمندی یارانه ها بر استفاده از نان خشک در جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.58 K)

9 تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی سیلوی جوی کامل با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مریم رضایی فر؛ اسدالله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیادی؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

10 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و الیاف نامحلول در شوینده خنثی در انواع ماده سیلویی جوی کامل با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی
مریم رضایی فر؛ اسداله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

11 تاثیر سطوح مختلف ال- آرژنین جیره بر وزن بدن و ارگان های سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی آرین
علی رحیمی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حمید دلدار؛ علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

12 تاثیر سطوح مختلف ال- آرژنین جیره بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین
علی رحیمی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حمید دلدار؛ علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

13 تاثیر غلظت مواد مغذی جیره بر شاخصهای اقتصادی در جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی؛ نسیم حسنقلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

14 اثر تربوتألین، یک بتأ آدرنرژیک آگونیست، بر عملکرد جوجه های گوشتی
عبدالحسین ابوالقاسمی؛ علیرضا جعفری صیادی؛ محمدعلی جلالی حاجیآبادی؛ زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.71 K)

15 تأثیر عدم توازن پروتئین و لیزین جیره بر وقوع آسیت در جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.25 K)

16 استفاده از سبوس گندم و سبوس برنج بر شاخص های تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (692.45 K)

17 ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.43 K)

18 مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله ی کنجد و کنجاله ی سویا با استفاده از روش کیسه های نایلونی
بهمن قربانی؛ اسداله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.33 K)

19 تاثیر تدبیر غذایی (Nutritiona; Wisdom) بر مصرف انرژی و پروتئین
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.63 K)

20 توانایی مصرف انتخابی پروتئین و تاثیر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)

21 تاثیر تدبیر غذایی (Nutritional Wisdom) بر مصرف انرژی و پروتئین
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)