نویسنده = مختار خواجوی | ||
تعداد مقالات: 34 | ||
1 | ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﺗﻮده ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
ستاره خالقی؛ مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.44 K) | ||
2 | پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهرا امیدی کوشک قاضی؛ منوچهر هاشمی دهقی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی محقق دولت آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.9 K) | ||
3 | ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهرا امیدی کوشت قاضی؛ منوچهر هاشمی دهقی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی قادری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.53 K) | ||
4 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺳﻨﺠﯽ رودهی ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
پریسا جلوه گرفام؛ مهشید ایزدی؛ مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.64 K) | ||
5 | ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪازهی ﻫﻮرﻣﻮن اﻧﺴﻮﻟﯿﻦ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
پریسا جلوه گرفام؛ سعید امیری؛ مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.21 K) | ||
6 | پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی | |
سعید امیری؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده؛ مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.32 K) | ||
7 | ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سعید امیری؛ امیر احمدپور؛ مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.22 K) | ||
8 | ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی. | |
سعید امیری؛ امیر احمدپور؛ مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | ||
9 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻓﺎﯾﺘﻮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ | |
پریناز قدیمی شاهسوار؛ سعادت صادقی؛ عباس رافت؛ حامد نعمت نژاد؛ مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.88 K) | ||
10 | اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
حسین ابراهیمی؛ محمد هوشمند؛ اصغر نقی ها؛ مختار خواجوی؛ سمیه ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.19 K) | ||
11 | اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
حسین ابراهیمی؛ محمد هوشمند؛ مختار خواجوی؛ اصغر نقی ها؛ سمیه ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.06 K) | ||
12 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مهری شمسی؛ مختار خواجوی؛ اکرم نظرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.02 K) | ||
13 | بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ و ﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ | |
مختار خواجوی؛ سیامک پارسایی؛ محمد هوشمند؛ اصغر میر فردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.41 K) | ||
14 | ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﮔﺎو ﺷﯿﺮی در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ و ﺑﻮﯾﺮاحمد | |
مختار خواجوی؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ مصطفی احمدوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.55 K) | ||
15 | ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻮاﻣﻞ ارﺗﻘﺎء دﻫﻨﺪه داﻣﭙﺮوری در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ وﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ | |
جلال محمدی دم طسوج؛ مرتضی اصغری مقدم؛ مختار خواجوی؛ سیامک پارسایی؛ مصطفی یوسف الهی؛ رحمت الله حق پرور؛ خدا رحم معتمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.39 K) | ||
16 | پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی | |
مهری شمسی؛ مختار خواجوی؛ هادی میران زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.03 K) | ||
17 | کنکاش دو قلو زایی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشین جنگل تصادفی | |
مصطفی قادری زفره ایی؛ فرهاد صمدیان؛ آزاده ترابی؛ حسنی کاظمی نجف آبادی؛ مختار خواجوی؛ محمدجواد آگاه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (719.46 K) | ||
18 | پیامد خوراندن اسید بوتیریک و ترکیبات کلسیمی یا گلیسریدی آن بر ویژگیهای ریخت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی | |
رضیه شفیعی؛ شیما حسینی فر؛ مختار خواجوی؛ زهره دیورخش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.32 K) | ||
19 | پیامد خوراندن اسید بوتیریک، نمک کلسیمی یا گلیسریدهای آن بر فلور میکروبی رودهی جوجه های گوشتی | |
زهره فریدونی؛ رضا نقی ها؛ مختار خواجوی؛ زهره دیورخش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.76 K) | ||
20 | پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی | |
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K) | ||
21 | پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دورهی پایانی بر عملکرد و اندوخته ی چربی درون شکمی جوجه های گوشتی | |
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ امیر احمدپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K) | ||
22 | تاثیر استفاده از پروبیوتیک و فایتوبیوتیک بر کلسترول و صفات کیفی تخم مرغ | |
پریناز قدیم شاهسوار؛ سعادت صادقی؛ عباس رافت؛ حامد نعمت نژاد؛ مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.48 K) | ||
23 | پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی | |
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K) | ||
24 | پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دوره ی پایانی بر عملکرد و اندوخته چربی درون شکمی جوجه های گوشتی | |
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ امیر احمدپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K) | ||
25 | اثرات بکارگیری پروبیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط آنها بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | |
حسین ابراهیمی؛ محمد هوشمند؛ اصغر نقی ها؛ مختار خواجوی؛ سمیه ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.96 K) |