نویسنده = سهیلا محمودی | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.88 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ ویسی بهرامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
3 | بررسی مزایا و معایب پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه دام، طیور و آبزیان | |
حسین جانمحمدی؛ سهیلا محمودی؛ ویسی بهرامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.06 K) | ||
4 | تاثیر سطوح مختلف پودر پیاز قرمز بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر | |
میثم محمدپناه؛ پرویز فرهومند؛ سهیلا محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.08 K) | ||
5 | مروری بر تأثیر استفاده از پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی | |
حسین جانمحمدی؛ سهیلا محمودی؛ میثم محمدپناه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.5 K) | ||
6 | تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K) |