نویسنده = عباسعلی قیصری
تعداد مقالات: 43

1 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﺑﺎ ﭼﺮﺧﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ مسعود اله قلی؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.32 K)

2 اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی؛ علی تبعیدیان؛ محمد محمدرضایی؛ نیلوفر گودرزی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ محسن قاسمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.45 K)

3 اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ احسان میرفندرسکی؛ منصور نصراصفهانی؛ سیامک سلطانی؛ زینب پناهپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.04 K)

4 اثرات روش ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
نیلوفر گودرزی؛ محمد محمدرضایی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ محسن قاسمی نژاد؛ میثم کوچک زاد اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.36 K)

5 اﺛﺮ روش ﻓﺮآوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع ﻓﯿﺒﺮ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
زینب پناهپور؛ محمد محمدرضایی؛ عباسعلی قیصری؛ محمدمهدی قیصری؛ محسن قاسمی نژاد؛ میثم کوچک آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.67 K)

6 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ 48 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.63 K)

7 تاثیر تغذیه ترکیبی بر عملکرد و شاخص های آسایش جوجه های گوشتی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB)

8 بررسی ریخت شناسی روده و توسعه اندام های گوارشی جوجه های گوشتی در پاسخ به تغذیه انتخابی با چرخه ترتیبی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.25 MB)

9 اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.01 K)

10 اثر محدودیت غذایی بر فراسنجه های تغذیه ای در کرم ابریشم دورگه تجارتی
حسین حسینی مقدم؛ داوود آزیدهاک؛ محمد قدمیاری؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.17 K)

11 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ اﮐﺴﯽ ﺗﺘﺮاﺳﯿﮑﻠﯿﻦ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و اﺳﯿﺪاﺳﺘﯿﮏ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺷﺮﺑﺖ ﺷﮑﺮ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺻﺤﺮا ﺑﺮ ﻓﻠﻮر ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ ﺑﺎلغ (Apis mellifera L)
محمد ﺑﻬﺠﺘﯿﺎن اﺻﻔﻬﺎنی؛ عباسعلی قیصری؛ روحی کسری کرمانشاهی؛ علی خدامی؛ شادی سرائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.86 K)

12 اثرات سطوح مختلف کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد، قدرت جوجه درآوری و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های مادر بومی
پیمان غیور؛ عباسعلی قیصری؛ شاهین اقبال سعید؛ قاسم مقصودی نژاد؛ محمدرضا عبادی؛ علی اکبر نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.35 K)

13 مقایسه دقت نرم افزارهای جیره نویسی SOBHAN و UFFDA در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی
فرزاد صفائی منش؛ شهرزاد صفائی منش؛ عباسعلی قیصری؛ پروانه حقوقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.06 K)

14 اثر استفاده از عصاره الکلی بره موم در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد، لیپید های سرم خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی
شکوفا شهروند؛ عباسعلی قیصری؛ مریم اعرج شیروانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.31 K)

15 تاثیر کیلات آلی عناصر مس، روی و منگنز در مقایسه با منابع معدنی آنها بر عملکرد و تجمع آن در استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
علی رحیمی فتحکوهی؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ محمد مهدی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.56 K)

16 اثر اعمال چهار روش تغذیه مرحله ای در طول دوره تخمگذاری بر عملکرد تولید مثلی و اقتصادی مرغان مادر بومی
عباسعلی قیصری؛ ععلی عفیفیان؛ امیر علی بمانی؛ امیر حسین افیونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.9 K)

17 تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله گوار در جیره غذایی بر توان تولید مثلی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان مادر بومی
عباسعلی قیصری؛ احسان میراب زاده؛ امیر علی بمانی؛ علیرضا آذربایجانی؛ شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.52 K)

18 تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.69 K)

19 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻃﻮل ﻋﻤﺮ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ(Apis mellife.L )
محمد ﺑﻬﺠﺘﯿﺎن اﺻﻔﻬﺎنی؛ عباسعلی قیصری؛ علیرضا عباسیان؛ علیرضا جلالی وند؛ محمود ثالثی؛ عبدالمجید نیلفروشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.91 K)

20 اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ حسن جهانفر؛ رضوان انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (935.65 K)

21 اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
محسن حیدری؛ عباسعلی قیصری؛ روحا کسری کرمانشاهی؛ علی خدامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

22 اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی
بهروز خالقی پور؛ عباسعلی قیصری؛ عبدالرضا نبی نژاد؛ سید علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

23 تأثیر استفاده از گاودانه خام و عمل آوری شده بر پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
پژمان طیبی؛ فرشاد زمانی؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.98 K)

24 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ سبز چای و ویتامین E بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
رضا طاهری؛ عباسعلی قیصری؛ جواد پور رضا؛ مجید طغیانی؛ رامین بهادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

25 اﺛﺮ ﻓﺼﻞ و ﻧﺴﺒﺖ ﺧﺮوس ﺑﻪ ﻣﺮغ در ﻃﻮل دوره ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ در ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ مهران خیام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.26 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه