نویسنده = عباسعلی قیصری | ||
تعداد مقالات: 43 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﺑﺎ ﭼﺮﺧﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ مسعود اله قلی؛ عباسعلی قیصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.32 K) | ||
2 | اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی | |
میثم کوچک زاده اصفهانی؛ علی تبعیدیان؛ محمد محمدرضایی؛ نیلوفر گودرزی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ محسن قاسمی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.45 K) | ||
3 | اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ احسان میرفندرسکی؛ منصور نصراصفهانی؛ سیامک سلطانی؛ زینب پناهپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.04 K) | ||
4 | اثرات روش ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین | |
نیلوفر گودرزی؛ محمد محمدرضایی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ محسن قاسمی نژاد؛ میثم کوچک زاد اصفهانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.36 K) | ||
5 | اﺛﺮ روش ﻓﺮآوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع ﻓﯿﺒﺮ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین | |
زینب پناهپور؛ محمد محمدرضایی؛ عباسعلی قیصری؛ محمدمهدی قیصری؛ محسن قاسمی نژاد؛ میثم کوچک آزاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.67 K) | ||
6 | تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ 48 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ عباسعلی قیصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.63 K) | ||
7 | تاثیر تغذیه ترکیبی بر عملکرد و شاخص های آسایش جوجه های گوشتی | |
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB) | ||
8 | بررسی ریخت شناسی روده و توسعه اندام های گوارشی جوجه های گوشتی در پاسخ به تغذیه انتخابی با چرخه ترتیبی | |
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.25 MB) | ||
9 | اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
نسیم سعادتمند؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.01 K) | ||
10 | اثر محدودیت غذایی بر فراسنجه های تغذیه ای در کرم ابریشم دورگه تجارتی | |
حسین حسینی مقدم؛ داوود آزیدهاک؛ محمد قدمیاری؛ عباسعلی قیصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.17 K) | ||
11 | اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ اﮐﺴﯽ ﺗﺘﺮاﺳﯿﮑﻠﯿﻦ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و اﺳﯿﺪاﺳﺘﯿﮏ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺷﺮﺑﺖ ﺷﮑﺮ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺻﺤﺮا ﺑﺮ ﻓﻠﻮر ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ ﺑﺎلغ (Apis mellifera L) | |
محمد ﺑﻬﺠﺘﯿﺎن اﺻﻔﻬﺎنی؛ عباسعلی قیصری؛ روحی کسری کرمانشاهی؛ علی خدامی؛ شادی سرائیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.86 K) | ||
12 | اثرات سطوح مختلف کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد، قدرت جوجه درآوری و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های مادر بومی | |
پیمان غیور؛ عباسعلی قیصری؛ شاهین اقبال سعید؛ قاسم مقصودی نژاد؛ محمدرضا عبادی؛ علی اکبر نجفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.35 K) | ||
13 | مقایسه دقت نرم افزارهای جیره نویسی SOBHAN و UFFDA در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی | |
فرزاد صفائی منش؛ شهرزاد صفائی منش؛ عباسعلی قیصری؛ پروانه حقوقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.06 K) | ||
14 | اثر استفاده از عصاره الکلی بره موم در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد، لیپید های سرم خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی | |
شکوفا شهروند؛ عباسعلی قیصری؛ مریم اعرج شیروانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.31 K) | ||
15 | تاثیر کیلات آلی عناصر مس، روی و منگنز در مقایسه با منابع معدنی آنها بر عملکرد و تجمع آن در استخوان درشت نی جوجه های گوشتی | |
علی رحیمی فتحکوهی؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ محمد مهدی قیصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.56 K) | ||
16 | اثر اعمال چهار روش تغذیه مرحله ای در طول دوره تخمگذاری بر عملکرد تولید مثلی و اقتصادی مرغان مادر بومی | |
عباسعلی قیصری؛ ععلی عفیفیان؛ امیر علی بمانی؛ امیر حسین افیونی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.9 K) | ||
17 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله گوار در جیره غذایی بر توان تولید مثلی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان مادر بومی | |
عباسعلی قیصری؛ احسان میراب زاده؛ امیر علی بمانی؛ علیرضا آذربایجانی؛ شهاب الدین مشرف | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.52 K) | ||
18 | تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی | |
مهدی شواخی زواره؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ امیرعلی بمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.69 K) | ||
19 | اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻃﻮل ﻋﻤﺮ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ(Apis mellife.L ) | |
محمد ﺑﻬﺠﺘﯿﺎن اﺻﻔﻬﺎنی؛ عباسعلی قیصری؛ علیرضا عباسیان؛ علیرضا جلالی وند؛ محمود ثالثی؛ عبدالمجید نیلفروشان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.91 K) | ||
20 | اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار | |
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ حسن جهانفر؛ رضوان انصاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (935.65 K) | ||
21 | اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی | |
محسن حیدری؛ عباسعلی قیصری؛ روحا کسری کرمانشاهی؛ علی خدامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB) | ||
22 | اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی | |
بهروز خالقی پور؛ عباسعلی قیصری؛ عبدالرضا نبی نژاد؛ سید علی تبعیدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
23 | تأثیر استفاده از گاودانه خام و عمل آوری شده بر پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی | |
پژمان طیبی؛ فرشاد زمانی؛ عباسعلی قیصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.98 K) | ||
24 | بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ سبز چای و ویتامین E بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
رضا طاهری؛ عباسعلی قیصری؛ جواد پور رضا؛ مجید طغیانی؛ رامین بهادران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB) | ||
25 | اﺛﺮ ﻓﺼﻞ و ﻧﺴﺒﺖ ﺧﺮوس ﺑﻪ ﻣﺮغ در ﻃﻮل دوره ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ در ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ | |
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ مهران خیام | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.26 K) |