نویسنده = مهرداد ایرانی
تعداد مقالات: 29

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﻣﯿﻮه ﮐﯿﻮی روی ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مجتبی قنبری؛ مهرداد ایرانی؛ بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.74 K)

2 اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﻣﯿﻮه ﮐﯿﻮی روی ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مجتبی قنبری؛ مهرداد ایرانی؛ بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.54 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺼﺮف ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﺮ ﺧﺎم و ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
آمنه منصوری؛ مهرداد ایرانی؛ ﻫﺎدی ﯾﻮﺳﻒ ﺗﺒﺎر ﻣﯿﺮی؛ مهدی ﻗﺎدری ﺟﻮﯾﺒﺎری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.13 K)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه ﻣﺮزﻧﺠﻮش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
امیر روفچائی؛ مریم مجدالدین؛ مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404 K)

5 اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧونی جوجه های گوشتی
مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.93 K)

6 بررﺳﯽ اﺛﺮ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﮐﺒﺪی ﻃﯿﻮر ﮔﻮﺷتی
مائده جهادی؛ مهرداد ایرانی؛ عباس علی ده پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.7 K)

7 اثرات سطوح مختلف پودر شوید در خوراک بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
مهدی بهادری؛ مهرداد ایرانی؛ بهمن اسلامی؛ زربخت انصاری؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.23 MB)

8 مقایسه اثر افزدن پروبیوتیک پروتکسین در سه سطح مختلف در شیر مصرفی برعملکرد بره های زل مازندران از بدو تولد تا زمان از شیرگیری
محسن موسوی کاشانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB)

9 بررسی تاثیر درصد رطوبت بستر بر عملکرد و اووسیت های ایمریا در دوره رشد جوجه های گوشتی
رضا رحمتیان؛ مهرداد ایرانی؛ غلامرضا مختارپور؛ علیرضا حق نظر؛ فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.19 K)

10 برآورد فراسنجه های فنوتیپی و ژنتیکی صفات ریخت در جامعه اسب عرب ایران
شهاب الدین قره ویسی؛ مهرداد ایرانی؛ محسن حاجی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384 K)

11 تاثیر غلظت های متفاوت ژله رویال بر کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های مولد بومی مازندران
مهدی حفواتی طبری؛ زربخت انصاری پیر سرائی؛ مهرداد ایرانی؛ محمدرضا کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

12 عملکرد جوجه های گوشتی در پاسخ به سطوح مختلف اسید چرب و آلفاتوکوفرول استات
ماندانا موسائی؛ وحید رضایی پور؛ مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

13 اثر محدودیت زود هنگام خوراک با آنزیم بر عملکرد، توسعه اندام های گوارشی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی؛ وحید رضایی پور؛ مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.56 K)

14 بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی؛ وحید رضایی پور؛ مهرداد ایرانی؛ فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.25 K)

15 بررسی اثر سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری؛ مهرداد ایرانی؛ بهمن اسلامی؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (176.52 K)

16 اثرات سطوح مختلف اسید چرب و آلفاتوکوفرول استات بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
ماندانا موسائی؛ وحید رضایی پور؛ مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.07 K)

17 اثر پروبیوتیک بر پاسخهای ایمنی ولیپید های سرم خونی در جوجه های گوشتی
مهدی قادری جویباری؛ مهرداد ایرانی؛ وحید رضایی پور؛ مصطفی کلاکی جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.7 K)

18 بررسی اقتصادی وقابلیت جایگزینی سبوس داخلی برنج به عنوان بخشی از ذرت در جیره جوجه های گوشتی
مصطفی کلاکی جویباری؛ مهرداد ایرانی؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K)

19 بررسی فعالیتهای ضد باکتریایی عصاره های گیاهی سیر ،(Allium Sativum) نعناع (.Mentha SPP) و پیاز ( Allium Cepa) در مقابل باکتری اشرشیاکلی (E. coli) جدا شده از جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ زهرا رحمانی؛ علی گنجیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.34 K)

20 بررسی اثر جایگزینی گیاهان دارویی سیر، نعناع و پیاز، بجای آنتی بیوتیک های مرسوم برای کنترل عفونت باکتری اشرشیاکلی (E. coli) در جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ علی گنجیان خناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (525.24 K)

21 اثر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جیره جوجه های گوشتی
حمیدرضا گلوی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.45 K)

22 مطالعه نسبت های متفاوت جفتگیری با حضور دائم یا موقت پرنده نر، در دو نژاد بلدرچین ژاپنی، برای نعیین نرخ نطفه داری
شایان رحیمیان؛ احمد زارع شحنه؛ محمدعلی امامی میبدی؛ مهرداد ایرانی؛ زربخت انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.69 K)

23 اثر افزودنی های مختلف در جیره غذایی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.66 K)

24 بررسی اثر زنجبیل بر فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی طیور گوشتی
مائده جهادی؛ مهرداد ایرانی؛ عباس علی ده پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.58 K)

25 اثر سطوح مختلف پودر خشک شده میوه کیوی روی برخی از متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
مجتبی قنبری؛ مهرداد ایرانی؛ بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.33 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه