نویسنده = مریم شهریار
تعداد مقالات: 5

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم شهریار؛ سینا معماریان؛ احمد محمودی؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.06 K)

2 تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
احمد محمودی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.21 K)

3 بررسی جهش های موجود در ژن MRJP3( پروتئین اصلی زیر واحد3 ژل رویال) در زنبورهای استان اصفهان
مریم شهریار؛ شاهین اقبال سعید؛ بیژن حاتمی؛ احمد محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.95 MB)

4 تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ احمد محمودی؛ سینا معماریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.99 K)

5 تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
احمد محمودی؛ مجید طغیانی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.53 K)