نویسنده = احمد محمودی | ||
تعداد مقالات: 10 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مریم شهریار؛ سینا معماریان؛ احمد محمودی؛ مجید طغیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.06 K) | ||
2 | تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
احمد محمودی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ مهدی هاشمی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.21 K) | ||
3 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎطBHBA ﺑﺎ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن | |
امیر زرگران؛ احمد محمودی؛ شاهین اقبال سعید | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.32 K) | ||
4 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺟﻬﺶﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد در ژن PRKAG1 ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
احمد محمودی؛ امیر زرگران؛ شاهین اقبال سعید | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.86 K) | ||
5 | بررسی جهش های موجود در ژن PRKAG1 گاوهای شیری هلشتاین | |
احمد محمودی؛ شاهین اقبال سعید؛ رضا وجدی حکم آبادی؛ امیر زرگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB) | ||
6 | بررسی جهش های موجود در ژن MRJP3( پروتئین اصلی زیر واحد3 ژل رویال) در زنبورهای استان اصفهان | |
مریم شهریار؛ شاهین اقبال سعید؛ بیژن حاتمی؛ احمد محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.95 MB) | ||
7 | تاثیر سطوح مختلف پودر کاکائو و جینسینگ بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
سینا معماریان؛ مجید طغیانی؛ احمد محمودی؛ مریم شهریاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.67 K) | ||
8 | بررسی ارتباط BHBA با صفات تولیدی در گاوهای شیری هلشتاین استان اصفهان | |
امیر زرگران؛ شاهین اقبال سعید؛ احمد محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.28 K) | ||
9 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ احمد محمودی؛ سینا معماریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.99 K) | ||
10 | تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی | |
احمد محمودی؛ مجید طغیانی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مهدی هاشمی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.53 K) |