نویسنده = احمد محمودی
تعداد مقالات: 10

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم شهریار؛ سینا معماریان؛ احمد محمودی؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.06 K)

2 تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
احمد محمودی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.21 K)

3 بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎطBHBA ﺑﺎ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن
امیر زرگران؛ احمد محمودی؛ شاهین اقبال سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.32 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ ﺟﻬﺶﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد در ژن PRKAG1 ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
احمد محمودی؛ امیر زرگران؛ شاهین اقبال سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.86 K)

5 بررسی جهش های موجود در ژن PRKAG1 گاوهای شیری هلشتاین
احمد محمودی؛ شاهین اقبال سعید؛ رضا وجدی حکم آبادی؛ امیر زرگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

6 بررسی جهش های موجود در ژن MRJP3( پروتئین اصلی زیر واحد3 ژل رویال) در زنبورهای استان اصفهان
مریم شهریار؛ شاهین اقبال سعید؛ بیژن حاتمی؛ احمد محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.95 MB)

7 تاثیر سطوح مختلف پودر کاکائو و جینسینگ بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
سینا معماریان؛ مجید طغیانی؛ احمد محمودی؛ مریم شهریاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.67 K)

8 بررسی ارتباط BHBA با صفات تولیدی در گاوهای شیری هلشتاین استان اصفهان
امیر زرگران؛ شاهین اقبال سعید؛ احمد محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.28 K)

9 تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ احمد محمودی؛ سینا معماریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.99 K)

10 تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
احمد محمودی؛ مجید طغیانی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.53 K)