نویسنده = بهروز دستار | ||
تعداد مقالات: 37 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺣﺬف ﻣﮑﻤﻞﻫﺎی وﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی دارای ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و pH ﮔﻮﺷﺖ ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
رضا میرشکار؛ سعید حسنی؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.43 K) | ||
2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ دﮐﻤﻪای ﺧﻮراﮐﯽﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمد نیک نظر؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.84 K) | ||
3 | تاﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ آﮔﺎرﯾﮑﻮس ﺑﯿﺴﭙﺮوس ﺑﺮﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖﺟﻮﺟﻪﻫﺎیﮔﻮﺷتی | |
محمد نیک نظر؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.75 K) | ||
4 | تاﺛﯿﺮ ﺑﺬر آﺳﯿﺎب ﺷﺪه ی ﺳﯿﺎه داﻧﻪ . Nigella sativa L و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﻣﺮغ ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﺠﺎری | |
هادی گلدانی؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ رضا هاشمی؛ امید عشایری زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.15 K) | ||
5 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻠﻮی ذرت ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ در ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار ﻃﯽ دوره ﺗﻮﻟﮏﺑﺮی | |
حسین ایاسی؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ رضا هاشمی؛ علیجان تبرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.94 K) | ||
6 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮزﺋﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ درﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
اکرم شبانی؛ بهروز دستار؛ مرتضی خمیری؛ بهاره شعبان پور؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (907.08 K) | ||
7 | تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی برا ایمنی هومورال و وزن اندام های لنفاوی در بلدرچین ژاپنی | |
مرتضی عالمی؛ فیروز صمدی؛ بهروز دستار؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (961.68 K) | ||
8 | تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی و ویتامین E بر تغییرات پروتئین سرم در بلدرچین ژاپنی | |
مرتضی عالمی؛ فیروز صمدی؛ بهروز دستار؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (968.97 K) | ||
9 | تاثیر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
انور آموزمهر؛ بهروز دستار؛ حسین لنگری؛ جواد بیات کوهسار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.61 K) | ||
10 | مقایسه صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی و مرغ تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین و بذر آسیاب شدهی سیاه دانه (.Nigella sativa L ) | |
هادی گلدانی؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ رضا هاشمی؛ امید عشایری زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB) | ||
11 | تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر فساد پذیری گوشت جوجه های گوشتی | |
عماد بیدرنامنی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (759.05 K) | ||
12 | تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
عماد بیدرنامنی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.78 K) | ||
13 | تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای خوراکی آگاریکوس بیسپوروس و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
آیدا مظاهری؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.63 K) | ||
14 | تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای خوراکی آگاریکوس بیسپوروس و پروبیوتیک برکیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی | |
آیدا مظاهری؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (862.62 K) | ||
15 | تأثیر خورانیدن سطوح مختلف مکمل آلی سلنیوم و ویتامین E بر عملکرد، میزان کلسترول و تریگلیسرید سرم در بلدرچین ژاپنی | |
حجت صنوبر کلاتی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.78 K) | ||
16 | تأثیر استفاده از مکمل آلی و معدنی سلنیوم بر عملکرد و هورمون های تیروئیدی در بلدرچین ژاپنی | |
حجت صنوبر کلاتی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.26 K) | ||
17 | تأثیر افزودن آویلامایسین، روکسارسون و فورمایسین گلد به جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
امید عشایری زاده؛ بهروز دستار؛ امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.34 K) | ||
18 | تعیین سطح بهینه چربی در جیره غذایی زنبور عسل | |
هادی غلامی قره سو؛ بهروز دستار؛ غلامعلی نهضتی پاقلعه؛ علیرضا مرادی؛ محمد قربانی؛ بهاره شعبانپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.74 K) | ||
19 | بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و برخی از فاکتورهای اقتصادی تولید در بلدرچین ژاپنی | |
محمدرضا شریفی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.09 K) | ||
20 | تاثیر مکمل پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی به هنگام اعمال محدودیت غذایی | |
ماشاالله رحیمی رتکی؛ بهروز دستار؛ صفر محسنی؛ مرتضی خمیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.38 K) | ||
21 | تأثیر استفاده از پروبیوتیک با سطوح متفاوت پروتئین بر برخی فاکتورهای اقتصادی تولید در پرورش جوجه های گوشتی | |
مونا آزادگان مهر؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی؛ بهروز دستار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (585.58 K) | ||
22 | اثر محدودیت غذایی کمی و تغذیه وعده ای بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
حسین محب الدینی؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.28 K) | ||
23 | بررسی استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته های مختلف پرورش | |
مرضیه فلکی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.13 K) | ||
24 | تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
سمیرا عرب عامری؛ فیروز صمدی؛ بهروز دستار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.63 K) | ||
25 | تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر وزن اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی | |
سمیرا عرب عامری؛ فیروز صمدی؛ بهروز دستار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.17 K) |