نویسنده = مسیح اله فروزمند
تعداد مقالات: 22

1 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻠﻮغ ﮔﯿﺎه ذرت ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت اﯾﺮانی
ﻏﻼﻣﺤﺴﯿﻦ ﺻﻔﺮزاده ﭼﺎﻗﻤﯽ؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.35 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.37 K)

3 تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.31 K)

4 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻪ رﻗﻢ ﺟﻮ اﯾﺮاﻧﯽ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎیشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.34 K)

5 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻓﯿﺒﺮی ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻌﺎدل اﻧﺮژی و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﺎوﻫﺎی ﺗﺎزه زای ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
فیروزه فرهمند؛ مسیح اله فروزمند؛ محمد خوروش؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.36 K)

6 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻓﯿﺒﺮی ﺟﯿﺮه دوره اﻧﺘﻈﺎر زاﯾﺶ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮارﺷﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎین
فیروزه فرهمند؛ مسیح اله فروزمند؛ محمد خوروش؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.74 K)

7 اﺛﺮ ارﺗﻔﺎع ﺑﺮداﺷﺖ ﺑﺮ ﻧﺴﺒﺖ اﻧﺪامﻫﺎی ﻫﻮاﯾﯽ ﮔﯿﺎه و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت اﯾﺮانی
مهری ارجمند؛ مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.29 K)

8 بررسی تاثیر رنگ پوششی بدن گاوهای هلشتاین بر صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوداری های صنعتی اصفهان
مسعود برومند جزی؛ محسن دادار؛ مسیح اله فروزمند؛ محمد رضا بصیری؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.07 MB)

9 تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند؛ مسعود علیخانی؛ محمد خوروش؛ غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

10 مطالعه تأثیر نوع رقم و مرحله برداشت بر ترکیب شیمیایی علوفه ذرت بدون بلال
مسیح اله فروزمند؛ غلام رضا قربانی؛ مسعود علیخانی؛ مسعود برومند جزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.9 K)

11 مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.94 K)

12 مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.52 K)

13 تأثیر نوع رقم و زمان برداشت بر ترکیب اندام های هوایی گیاه ذرت سیلوئی
مسعود برومند جزی؛ مسیح اله فروزمند؛ غلامرضا قربانی؛ مسعود علیخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.42 K)

14 اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و سالبوتامول بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری
حمیرا قاسمی؛ مسیح اله فروزمند؛ اصغر نقی ها؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ لیلا حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.95 K)

15 اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و متیونین محافظت شده برعملکرد بره های پرواری
لیلا حیدری؛ مسیح اله فروزمند؛ محمدرضا بحرینی بهزادی؛ اصغر نقی ها؛ حمیرا قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.18 K)

16 اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و متیونین محافظت شده بر قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری نژاد بهمئی
لیلا حیدری؛ مسیح اله فروزمند؛ محمدرضا بحرینی بهزادی؛ اصغر نقی ها؛ حمیرا قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.65 K)

17 اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.71 K)

18 تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K)

19 مقایسه کیفیت تخمیر ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.5 K)

20 مقایسه کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.2 K)

21 بررسی اثر مرحله بلوغ گیاه ذرت بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت ایرانی
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.95 K)

22 بررسی اثر سطوح مختلف فشار بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.27 K)