نویسنده = علی نقی کشتکاران
تعداد مقالات: 10

1 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻠﻮغ ﮔﯿﺎه ذرت ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت اﯾﺮانی
ﻏﻼﻣﺤﺴﯿﻦ ﺻﻔﺮزاده ﭼﺎﻗﻤﯽ؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.35 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.37 K)

3 تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.31 K)

4 مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.94 K)

5 مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.52 K)

6 عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصارهی الکلی برگ زیتون(Olea europaea L)
فاطمه باقری؛ محمد هوشمند؛ علی نقی کشتکاران؛ سیامک پارسایی؛ رضا نقی ها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.3 K)

7 اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.71 K)

8 تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K)

9 بررسی اثر مرحله بلوغ گیاه ذرت بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت ایرانی
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.95 K)

10 بررسی اثر سطوح مختلف فشار بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.27 K)