نویسنده = یوسف مصطفی لو | ||
تعداد مقالات: 24 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.88 K) | ||
2 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﺳﻄﺢ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟهﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.65 K) | ||
3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻧﺪازه ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﮐﻠﯿﻨﻮﭘﺘﯿﻠﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی رﺷﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
بهمن پریزادیان کاوان؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.14 K) | ||
4 | بیماری مشمشه در اسب | |
یوسف مصطفی لو؛ کیومرث مولا دوست؛ حمیدرضا علیپور خیرخواه؛ روناک محمدی؛ سعیده رزبان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB) | ||
5 | اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف | |
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
6 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎمین E | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.3 K) | ||
7 | اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (743.18 K) | ||
8 | ارزیابی میزان شیوع لنگش در گاوهای شیری شهرستان گرگان | |
علی اصغر آیین؛ عبدالله کاویان؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.98 K) | ||
9 | اثرات افزودن پروبیوتیک و سینبیوتیک به آغوز و شیر بر مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک در گوساله های هلشتاین تازه متولد شده | |
فاضل مسلمی پور؛ فرید مسلمی پور؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB) | ||
10 | اثر مکمل تزریقی ویتامین E و سلنیوم بر پاسخ ایمنی غیرفعال گوساله های نوزاد | |
حلیمه ساسانی؛ رضا راه چمنی؛ یوسف مصطفی لو؛ علی صادقی نسب؛ عباس ضیغمی؛ علی اکبر استاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.48 K) | ||
11 | اثرسلنیوم و ویتامین E بر سلامت و شاخص های رشد گوساله های تازه متولد شده | |
حلیمه ساسانی؛ رضا راه چمنی؛ یوسف مصطفی لو؛ علی صادقی نسب؛ عباس ضیغمی؛ احیاء شیردل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.9 K) | ||
12 | تاثیر عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه | |
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.78 K) | ||
13 | تاثیر تغذیه پنبه دانه عمل آوری نشده و عمل آوری شده با فرایند حرارتی بر فراسنجه های خونی گوسفند | |
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.64 K) | ||
14 | اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی | |
رضا صلاحی مقدم؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ محمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.93 K) | ||
15 | اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی | |
رضا صلاحی مقدم؛ یوسف مصطفی لو؛ شهریار مقصودلو؛ مخمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.39 K) | ||
16 | تأثیر سطوح مختلف تفاله چغندرقند و تفاله خشک مرکبات بر خصوصیات تولید گاز سیلاژ تفاله گوجه فرنگی | |
حسین برزمینی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.54 K) | ||
17 | اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی | |
یونس گرگیج؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (876.12 K) | ||
18 | بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آویشن، آب انار، آب لیمو در گوشت ران جوجه های گوشتی | |
یونس گرگیج؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.21 K) | ||
19 | تاثیر سطوح مختلف قند ساکارز بر کیفیت منی قوچ دالاق طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه ی سانتیگراد | |
فرانک یاراحمدی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (782.95 K) | ||
20 | تعیین میزان تجزیه پذیری دو نوع یونجه کوهستانی و دشتی با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
ابراهیم ولی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرید مسلمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.34 K) | ||
21 | اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده با کنجاله سویا و سطح ویتامین E بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.88 K) | ||
22 | تاثیر اندازه فیزیکی کلینوپتیلولیت بر شاخص های رشد جوجه های گوشتی | |
بهمن پریزادیان کاوان؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسینی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.42 K) | ||
23 | بررسی پارامترهای خونی جوجخه هاش گوشتی جوان تغذیه شده با سطوح و اندازه های مختلف کلینوپتیلولیت | |
بهمن پریزادیان کاوان؛ محمد شمس شرق؛ سعید حسنی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.66 K) | ||
24 | بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) |