نویسنده = یوسف مصطفی لو
تعداد مقالات: 24

1 ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.88 K)

2 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﺳﻄﺢ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟهﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.65 K)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻧﺪازه ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﮐﻠﯿﻨﻮﭘﺘﯿﻠﻮﻟﯿﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی رﺷﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
بهمن پریزادیان کاوان؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.14 K)

4 بیماری مشمشه در اسب
یوسف مصطفی لو؛ کیومرث مولا دوست؛ حمیدرضا علیپور خیرخواه؛ روناک محمدی؛ سعیده رزبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

5 اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

6 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎمین E
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.3 K)

7 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (743.18 K)

8 ارزیابی میزان شیوع لنگش در گاوهای شیری شهرستان گرگان
علی اصغر آیین؛ عبدالله کاویان؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.98 K)

9 اثرات افزودن پروبیوتیک و سینبیوتیک به آغوز و شیر بر مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک در گوساله های هلشتاین تازه متولد شده
فاضل مسلمی پور؛ فرید مسلمی پور؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

10 اثر مکمل تزریقی ویتامین E و سلنیوم بر پاسخ ایمنی غیرفعال گوساله های نوزاد
حلیمه ساسانی؛ رضا راه چمنی؛ یوسف مصطفی لو؛ علی صادقی نسب؛ عباس ضیغمی؛ علی اکبر استاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.48 K)

11 اثرسلنیوم و ویتامین E بر سلامت و شاخص های رشد گوساله های تازه متولد شده
حلیمه ساسانی؛ رضا راه چمنی؛ یوسف مصطفی لو؛ علی صادقی نسب؛ عباس ضیغمی؛ احیاء شیردل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.9 K)

12 تاثیر عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.78 K)

13 تاثیر تغذیه پنبه دانه عمل آوری نشده و عمل آوری شده با فرایند حرارتی بر فراسنجه های خونی گوسفند
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.64 K)

14 اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ محمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.93 K)

15 اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم؛ یوسف مصطفی لو؛ شهریار مقصودلو؛ مخمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.39 K)

16 تأثیر سطوح مختلف تفاله چغندرقند و تفاله خشک مرکبات بر خصوصیات تولید گاز سیلاژ تفاله گوجه فرنگی
حسین برزمینی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.54 K)

17 اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (876.12 K)

18 بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آویشن، آب انار، آب لیمو در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.21 K)

19 تاثیر سطوح مختلف قند ساکارز بر کیفیت منی قوچ دالاق طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه ی سانتیگراد
فرانک یاراحمدی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (782.95 K)

20 تعیین میزان تجزیه پذیری دو نوع یونجه کوهستانی و دشتی با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابراهیم ولی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.34 K)

21 اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده با کنجاله سویا و سطح ویتامین E بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.88 K)

22 تاثیر اندازه فیزیکی کلینوپتیلولیت بر شاخص های رشد جوجه های گوشتی
بهمن پریزادیان کاوان؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسینی؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.42 K)

23 بررسی پارامترهای خونی جوجخه هاش گوشتی جوان تغذیه شده با سطوح و اندازه های مختلف کلینوپتیلولیت
بهمن پریزادیان کاوان؛ محمد شمس شرق؛ سعید حسنی؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.66 K)

24 بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)